ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 16 Μαρτίου 2010 #1 Share 16 Μαρτίου 2010 Ειμαι απο ΚΥΠΡΟ Λευκωσια και ψαχνω φιλους για ζωντανη σιζητησει περι ενυδρειου,που ασχολουνται με το χομπι για ιδεες αλλα και προβλιματισμους.για θαλασσινα αλλα και για γλυκου νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 16 Μαρτίου 2010 #2 Share 16 Μαρτίου 2010 Καλώς όρισες στην παρέα λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαρτίου 2010 #3 Share 16 Μαρτίου 2010 Ειμαι απο ΚΥΠΡΟ Λευκωσια και ψαχνω φιλους για ζωντανη σιζητησει περι ενυδρειου,που ασχολουνται με το χομπι για ιδεες αλλα και προβλιματισμους.για θαλασσινα αλλα και για γλυκου νερου Γεια σου και παλυ ρε πατριωτη!!! Yiannosavva!!! Που εισαι??? Ψαροτρελαμενοι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 17 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 17 Μαρτίου 2010 Γεια σου και παλυ ρε πατριωτη!!! Yiannosavva!!! Που εισαι??? Ψαροτρελαμενοι!!!!! Ειμαι απο το Στροβολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος