kwstas_original 15 Μαρτίου 2010 #1 Share 15 Μαρτίου 2010 Μπορει να μας πει καποιος τι ειναι αυτο το......ψαρι?κροκοδειλος?τι ειναι τελοσπαντων αυτο το αηδιαστικο πραγμα! Ποσταρετε οτι παραξενο εχετε εδω,να φρικαρουμε παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Μαρτίου 2010 #2 Share 15 Μαρτίου 2010 Επικυνδυνα μεταλλαγμενα οντα,που με την παροδο του χρονου διαπιστωθηκε οτι ειναι ανθρωποφαγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
despina 15 Μαρτίου 2010 #3 Share 15 Μαρτίου 2010 απαπα,σιχαμα ειναι,και το χρωματακι το ροζουλι δεν το κανει καθολου χαριτωμενο!αλλα πραγματικα εισαι σιγουρος οτι ειναι δημιουργημα της φυσης(?!!!) η μηπως ...........ροζ μεταλλαγμενο χελωνονιτζακι (βεβαια μετα ειδα και το επομενο post και δεν μπορω πλεον να κρινω τι με τρομαξε περισσοτερο!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 15 Μαρτίου 2010 #4 Share 15 Μαρτίου 2010 Επικυνδυνα μεταλλαγμενα οντα,που με την παροδο του χρονου διαπιστωθηκε οτι ειναι ανθρωποφαγα. xaxaxax το νεο μου avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 15 Μαρτίου 2010 #5 Share 15 Μαρτίου 2010 Κώστα ωραίο είναι για την πισίνα που ετοιμάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 30 Απριλίου 2010 Author #6 Share 30 Απριλίου 2010 Αλλο ενα....χαριτωμενο ψαρι! http://976baja.com/images/Oarfish4041.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulos 30 Απριλίου 2010 #7 Share 30 Απριλίου 2010 τελικά η φύση είναι πολύ ανώμαλη, και δεν μιλάω για τα ψαράκια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 1 Μαίου 2010 #8 Share 1 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 1 Μαίου 2010 #9 Share 1 Μαίου 2010 Υπαρχει και ενα αλλο ειδος που εδω και χρονια ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα τωρα χαρη σε εσας το αποσαφηνησα δεν μπορω να βαλω φωτο η' βιντεο για ευνοητους λογους μιλαω για την μεταλλαγμενη πεθερα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 1 Μαίου 2010 #10 Share 1 Μαίου 2010 Υπαρχει και ενα αλλο ειδος που εδω και χρονια ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα τωρα χαρη σε εσας το αποσαφηνησα δεν μπορω να βαλω φωτο η' βιντεο για ευνοητους λογους μιλαω για την μεταλλαγμενη πεθερα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 1 Μαίου 2010 #11 Share 1 Μαίου 2010 τι λετε γ αυτα????? μαλλον μεγαλο ψεμα η photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος