venom 15 Μαρτίου 2010 #1 Share 15 Μαρτίου 2010 Σε μια αλλαγη ειχα επαφη με το νερο του ενυδρειου μου και σε καποια στιγμη αισθανθηκα ενα τσιμπημα.Εκανα το γνωστο τεστ με το ηλεκτρικο κατσαβιδι και αναψε!Εβγαλα μια-μια τις πριζες και εκανα ξανα δοκιμη με αποτελεσμα το κατσαβιδι να αναβει σε ολα και να μην αναβει μονο οταν δεν εχω τιποτα στην πριζα παρα μονο μια koralia κυκλοφορητη.... Αλλαξα πολυπριζα,παλι τα ιδια.Καμμια ιδεα? Διαβασα καπου οτι ειναι καλυτερο να μην βαζουμε γειωση και να το αφηνουμε ετσι με την διαρροη. ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Πολυπριζο θερμοστατης koralia nano (2) αντλια hydor pico elliwell Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouts73 15 Μαρτίου 2010 #2 Share 15 Μαρτίου 2010 Σε μια αλλαγη ειχα επαφη με το νερο του ενυδρειου μου και σε καποια στιγμη αισθανθηκα ενα τσιμπημα.Εκανα το γνωστο τεστ με το ηλεκτρικο κατσαβιδι και αναψε!Εβγαλα μια-μια τις πριζες και εκανα ξανα δοκιμη με αποτελεσμα το κατσαβιδι να αναβει σε ολα και να μην αναβει μονο οταν δεν εχω τιποτα στην πριζα παρα μονο μια koralia κυκλοφορητη.... Αλλαξα πολυπριζα,παλι τα ιδια.Καμμια ιδεα? Διαβασα καπου οτι ειναι καλυτερο να μην βαζουμε γειωση και να το αφηνουμε ετσι με την διαρροη. ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Πολυπριζο θερμοστατης koralia nano (2) αντλια hydor pico elliwell προσεχε με το ρευμα. το μονο που θελω να ρωτησω ,ειναι ,αν καποιο φιλτρο η ηλεκτρικο αξεσουαρ ειναι απο τα κινεζικα (π.χ. haylea) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 15 Μαρτίου 2010 #3 Share 15 Μαρτίου 2010 Σε μια αλλαγη ειχα επαφη με το νερο του ενυδρειου μου και σε καποια στιγμη αισθανθηκα ενα τσιμπημα.Εκανα το γνωστο τεστ με το ηλεκτρικο κατσαβιδι και αναψε!Εβγαλα μια-μια τις πριζες και εκανα ξανα δοκιμη με αποτελεσμα το κατσαβιδι να αναβει σε ολα και να μην αναβει μονο οταν δεν εχω τιποτα στην πριζα παρα μονο μια koralia κυκλοφορητη.... Αλλαξα πολυπριζα,παλι τα ιδια.Καμμια ιδεα? Διαβασα καπου οτι ειναι καλυτερο να μην βαζουμε γειωση και να το αφηνουμε ετσι με την διαρροη. ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Πολυπριζο θερμοστατης koralia nano (2) αντλια hydor pico elliwell Προσοχή στους θερμοστάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 15 Μαρτίου 2010 προσεχε με το ρευμα. το μονο που θελω να ρωτησω ,ειναι ,αν καποιο φιλτρο η ηλεκτρικο αξεσουαρ ειναι απο τα κινεζικα (π.χ. haylea) . oχι,τιποτα κινεζικο εκτος του φωτιστικου το οποιο δεν εχει επαφη με το νερο.(hang on) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Μαρτίου 2010 Author #5 Share 15 Μαρτίου 2010 Προσοχή στους θερμοστάτες Πανο,οταν ειναι εκτος ο θερμοστατης,παλι συνεχιζει να αναβει το κατσαβιδι.Πληροφοριακα ειναι της new watt! Θα τον αλλαξω προοληπτικα να δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 15 Μαρτίου 2010 #6 Share 15 Μαρτίου 2010 μου φαίνεται παράξενο να έχουν όλα πρόβλημα εκτός από τη μια από τις δυο koralia ,αν είναι έτσι , πιθανόν μια αυξομείωση τάσης από τη ΔΕΗ να έκανε ζημιά , αλλά μόνο στα μηχανήματα του ενυδρείου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Μαρτίου 2010 Author #7 Share 15 Μαρτίου 2010 μου φαίνεται παράξενο να έχουν όλα πρόβλημα εκτός από τη μια από τις δυο koralia ,αν είναι έτσι , πιθανόν μια αυξομείωση τάσης από τη ΔΕΗ να έκανε ζημιά , αλλά μόνο στα μηχανήματα του ενυδρείου ? Αυτο μου εδειχνε το κατσαβιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 15 Μαρτίου 2010 #8 Share 15 Μαρτίου 2010 Άλλαξε πολικότητα στις μπρίζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Μαρτίου 2010 Author #9 Share 15 Μαρτίου 2010 Άλλαξε πολικότητα στις μπρίζες. θα το δοκιμασω!ευχαριστω πολυ ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Μαρτίου 2010 #10 Share 16 Μαρτίου 2010 Βγαζε μια μια πριζα μεχρι να μην αναβει το κατσαβιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 16 Μαρτίου 2010 Author #11 Share 16 Μαρτίου 2010 To εκανα,μονο σε μια αντλια δεν αναβει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 17 Μαρτίου 2010 #12 Share 17 Μαρτίου 2010 Και σε μένα σε 3 από τους 4 κυκλοφορητες δείχνει διαρροή ρεύματος.Σε σχέση με όταν βάζω το κατσαβίδι σε μια μπρίζα το φωτάκι ανάβει πιο αχνά αλλά ανάβει. Ζορίζονται τα ζωντανά; Υπάρχει κάποιος τροπος γείωσης για το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 17 Μαρτίου 2010 #13 Share 17 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε να τα βάλεις σε άλλη μπρίζα που να παίρνει από αλλού παροχή.Μπορεί να μην έχει γείωση η μπρίζα που έχεις το πολύμπριζο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 17 Μαρτίου 2010 #14 Share 17 Μαρτίου 2010 Σε μια αλλαγη ειχα επαφη με το νερο του ενυδρειου μου και σε καποια στιγμη αισθανθηκα ενα τσιμπημα.Εκανα το γνωστο τεστ με το ηλεκτρικο κατσαβιδι και αναψε!Εβγαλα μια-μια τις πριζες και εκανα ξανα δοκιμη με αποτελεσμα το κατσαβιδι να αναβει σε ολα και να μην αναβει μονο οταν δεν εχω τιποτα στην πριζα παρα μονο μια koralia κυκλοφορητη.... Αλλαξα πολυπριζα,παλι τα ιδια.Καμμια ιδεα? Διαβασα καπου οτι ειναι καλυτερο να μην βαζουμε γειωση και να το αφηνουμε ετσι με την διαρροη. ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Πολυπριζο θερμοστατης koralia nano (2) αντλια hydor pico elliwell αυτο που σου δειχνει το κατσαβιδι ειναι επαγωγικο και οχι απο διαρροη μη φοβασαι.βαλε μια γειωση και θα εισαι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος