istellas 15 Ιουνίου 2006 #1 Share 15 Ιουνίου 2006 To www.istellas.gr ανανεώθηκε πλήρως!!! Για ρίξτε μια ματιά και πες τε μου την γνώμη σας... Σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 15 Ιουνίου 2006 #2 Share 15 Ιουνίου 2006 Wow.... Πολυ καλη δουλεια Γιαννη!!!! Ενα μεγαλο μπραβο σε σενα και αλλο ενα στη Rena που οπως βλεπω ανελαβε την εικαστικη μεταμορφωση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 15 Ιουνίου 2006 #3 Share 15 Ιουνίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Ιουνίου 2006 #4 Share 15 Ιουνίου 2006 Τέλειο Γιάννη!!! Τα συγχαρητήριά μου σε σένα και σε όσους βοήθησαν για τη δημιουργία του site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 15 Ιουνίου 2006 #5 Share 15 Ιουνίου 2006 Μπράβο Γίαννη και ένα μπράβο σε αυτούς που σε βοήθησα.Μια χαρά έγινε!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 15 Ιουνίου 2006 #6 Share 15 Ιουνίου 2006 ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλύτερο το site σου Γιάννη. Επαγγελματικών προδιαγραφών πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
froso 15 Ιουνίου 2006 #7 Share 15 Ιουνίου 2006 Φίλε Γιάννη συγχαρητήρια πολύ πολύ καλο.ΜΠΡΑΒΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Ιουνίου 2006 #8 Share 15 Ιουνίου 2006 Πολυ καλη δουλεια φιλε μου!!! Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Ιουνίου 2006 Author #9 Share 15 Ιουνίου 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν στην εικαστική αυτή μεταμόρφωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Ιουνίου 2006 #10 Share 16 Ιουνίου 2006 Πςςςςςςςς RESPECT ειναι man μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 16 Ιουνίου 2006 #11 Share 16 Ιουνίου 2006 Ασφαλώς μακράααν καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 16 Ιουνίου 2006 #12 Share 16 Ιουνίου 2006 Μπραβο και απο εμενα Σε λιγο θα ξεπερασεις και το site της microsoft.Πολυ καλη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 16 Ιουνίου 2006 #13 Share 16 Ιουνίου 2006 Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλεία. Άκρως επαγγελματική !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 16 Ιουνίου 2006 #14 Share 16 Ιουνίου 2006 ΜΠΡΑΒΟ Γιαννη πολυ καλυτερο εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Dimitriou 16 Ιουνίου 2006 #15 Share 16 Ιουνίου 2006 To www.istellas.gr ανανεώθηκε πλήρως!!!Για ρίξτε μια ματιά και πες τε μου την γνώμη σας... Σας ευχαριστώ πολύ 25903[/snapback] Πολή καλό....!!!!!!!!!!!!!! Δεν είδα όμως πουθενα να αναφέρεται άρθρο "Πως να αντιμετωπίσετε τη μουρμούρα κατά των ενυδρείων"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 16 Ιουνίου 2006 Author #16 Share 16 Ιουνίου 2006 Πολή καλό....!!!!!!!!!!!!!!Δεν είδα όμως πουθενα να αναφέρεται άρθρο "Πως να αντιμετωπίσετε τη μουρμούρα κατά των ενυδρείων"? 25984[/snapback] Είναι στα προσεχώς.... αν και το άρθρο θα λέει ελάχιστα.... Αγοράζετε ένα ενυδρείο δύο φορές το μέγεθος της μουρμούρας, αγοράζεις μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα και πετάτε τη μουρμούρα μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIAS7777 16 Ιουνίου 2006 #17 Share 16 Ιουνίου 2006 Ενα μπραβο και απο μενα, λιγο καθιστεριμενα αφου μου το εδιξες λιγο νοριτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 16 Ιουνίου 2006 #18 Share 16 Ιουνίου 2006 Είναι στα προσεχώς.... αν και το άρθρο θα λέει ελάχιστα....Αγοράζετε ένα ενυδρείο δύο φορές το μέγεθος της μουρμούρας, αγοράζεις μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα και πετάτε τη μουρμούρα μέσα 25986[/snapback] Παρακαλώ το άρθρο να περιέχει και φωτογραφίες με τον σωστο τρόπο εφαρμογής όσων θα ανεφέρει. Έτσι για να το καταλάβουμε και εμείς οι αργόστροφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 18 Ιουνίου 2006 #19 Share 18 Ιουνίου 2006 Πάρα πολύ ωραίο site!!! Συγχαρητηρια!!!! Πολύ καλο και το " Η ζωή πίσω απ' το τζάμι"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 19 Ιουνίου 2006 #20 Share 19 Ιουνίου 2006 Γιαννη, συγχαρητηρια κι απο εμενα. Η Ιστοσελιδα σου ηταν ετσι κι αλλιως χρησιμοτατη απο θεματα, αρθρα και πληροφοριες. Τωρα εγινε πανεμορφη. Ισως να σε εμπνεει κι εσενα περισσοτερο και να συμπληρωνεις πιο συχνα το ημερολογιο καταστρωματος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος