GOERGEFURY 15 Ιουνίου 2006 #1 Share 15 Ιουνίου 2006 Ο ΠΛΕΚΟΣΤΟΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ ΦΥΤΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Ιουνίου 2006 #2 Share 15 Ιουνίου 2006 Τί είδος πλέκο είναι?Τί τον ταίζεις? Μπορείς να βάλεις φωτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 15 Ιουνίου 2006 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2006 φωτογραφια δεν μπωρεσα να βγαλω αλλα το ειδοσ του ειναι spoted bouldog pleco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid 15 Ιουνίου 2006 #4 Share 15 Ιουνίου 2006 Νομίζω οτι είναι φυσιολογική συμπεριφορά των pleco και όχι πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Ιουνίου 2006 #5 Share 15 Ιουνίου 2006 Πιστεύω ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την διατροφή των ψαριών. Αν ταΐζουμε τα ψάρια ανάλογα με τις διατροφικές τους συνήθειες τότε δεν θα μας τρώνε τα φυτά. Έχω στα ενυδρεία μου ancistrus και Dekeyseria brachyura και ποτέ δεν μου άγγιξαν φυτό, όσο τα τάιζα σωστά. Δώσε μας όμως περισσότερες πληροφορίες για το τι πλακόστομο είναι και τι τροφές ταΐζεις για να μπορέσουμε να συζητήσουμε για το συγκεκριμένο είδος και όχι γενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος