dartman 15 Ιουνίου 2006 #1 Share 15 Ιουνίου 2006 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι αυτος ο ψαρις ... Ευχαριστω εκ των προτερων ... Αντωνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Ιουνίου 2006 Author #2 Share 16 Ιουνίου 2006 ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ !!!! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 19 Ιουνίου 2006 Author #3 Share 19 Ιουνίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 21 Ιουνίου 2006 Author #4 Share 21 Ιουνίου 2006 Αυτο το post ανοιχθηκε για να δω αν καποιο απο τα καταστηματα διαθετει αυτο το ψαρι . Λογω του οτι δεν εχω παρει καμια απαντηση αρχισα να αμφιβαλω οτι το εχω ανοιξει στη σωστη κατηγορια ... Μπορει λοιπον καποιος να μου πει αν ειναι λαθος και αν ναι που ακριβως να το ανοιξω ? Ευχαριστω πολυ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 21 Ιουνίου 2006 #5 Share 21 Ιουνίου 2006 Εσύ μάλλον σωατά το άνοιξες αλλά μάλλον καλύτερα να μεταφερθεί ή να ανοίξεις άλλο στην "επικοινωνία με τα καταστήματα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Ιουνίου 2006 #6 Share 22 Ιουνίου 2006 Αντώνη καλά το άνοιξες,απλά το ψάρι που ζητάς δέν το έχω δεί εδώ και καιρό στα μαγαζιά οπότε είναι δύσκολο να πάρεις απάντηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Ιουνίου 2006 Author #7 Share 22 Ιουνίου 2006 Thx HUsky απλα καλο ειναι να με ενημερωσουν αν δεν υπαρχει μη παρω σβαρνα ολα τα μαγαζια και φαω 2 μερες ... θα μου πει καποιος οτι αν δε υπηρχε το aquazone αυτο δε θα κανες ? ελα ομως που υπαρχει και κανει τη ζωη μας πιο ευκολη Παντως οπως και να χει ευχαριστω πολυ ολα τα καταστηματα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.stamatiou 4 Ιουλίου 2006 #8 Share 4 Ιουλίου 2006 το ψαρακι που θελεις το εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Ιουλίου 2006 Author #9 Share 11 Ιουλίου 2006 Το Σαββατο θα περασω να το δω, φυσικα αν υπαρχει ακομα ... Ευχαριστω πολυ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος