Zannis 14 Μαρτίου 2010 #1 Share 14 Μαρτίου 2010 Καλημερα.Εχω ενα 180αρι juwel εχω μεσα ενα μεγαλο ξυλο και μπεζ χαλαζιακη αμμο απο τον ερμη.Τι ψαρια προτεινεται να βαλω?Σκεφτομουνα corydoras με κατι αλλο...Τα φωτα σας παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Μαρτίου 2010 #2 Share 14 Μαρτίου 2010 corydoras panda με ενα κοπαδι ροδοστομους αν δεν κανω λαθος πρεπει να πηγαινουν μαζι με βαση θερμοκρασιες και σκληροτητες νερου , καποιος εμπειροτερος ας απαντησει για σιγουρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight77 14 Μαρτίου 2010 #3 Share 14 Μαρτίου 2010 μαζι με αυτα μπορεις να βάλεις και ενα κοπαδακι καρδιναλιους ή neon tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Μαρτίου 2010 #4 Share 14 Μαρτίου 2010 μαζι με αυτα μπορεις να βάλεις και ενα κοπαδακι καρδιναλιους ή neon tetra Σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Μαρτίου 2010 #5 Share 14 Μαρτίου 2010 Εδω ειναι το προφιλ των ψαριων! Καταρχας μετρησεις εχεις κανει?? Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα ζευγαρακι ramirezi , 10 corydoras aeneus , καμια 10αρια neon tetras!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zannis 14 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 14 Μαρτίου 2010 Δεν θα κανω στροσιμο..θα το μπολιασω απο εναν φιλο μου.ευχαριστω για τις ιδεες σας Για νερο βρυσης τι ψαρια μπορω να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 14 Μαρτίου 2010 #7 Share 14 Μαρτίου 2010 Εξαρτάται σε ποία περιοχή μένεις και τι σκληρότητα και Ph έχεις. Μέτρα τις τιμές νερού του δικτύου υδροδότησης της περιοχής σου και τα ξανά λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 14 Μαρτίου 2010 #8 Share 14 Μαρτίου 2010 αν βαζεις νερο δικτυου τοτε πανε μονο ζωοτοκα που θελουν ph 7-7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 14 Μαρτίου 2010 #9 Share 14 Μαρτίου 2010 Για νερό βρύσης , γκάπυ, μόλυ, πλάτυ, ξιφοφόροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος