Giannis_4 12 Μαρτίου 2010 #1 Share 12 Μαρτίου 2010 Εχω ρειξει φαρμακο πριν μερικες μερες στο ενυδρειο μου και τωρα πηρα ανθρακα για να τον βαλω και να το καθαρησει αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο οποιος γνωριζει ας μου πει αν πρεπει να βγαλω την συνθετικη ινα η να τον βαλω απο πανω της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 12 Μαρτίου 2010 #2 Share 12 Μαρτίου 2010 τι εννοείς συνθετική ίνα φίλε μου; κάτι άσπρο σαν βαμβάκι μήπως; τι φίλτρο έχεις και τι υλικά έχει μέσα; καλό θα ήταν να βάλλεις τον άνθρακα χωρίς να αφαιρέσεις μεγάλο τμήμα της βιολογίας σου, οπότε δώσε περισσότερες πληροφορίες και θα λάβεις κατατοπιστική απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2010 #3 Share 13 Μαρτίου 2010 Κατω απο το βαμβακι. Ποιο φιλτρο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 13 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 13 Μαρτίου 2010 Δεν εβλεπα καποια απαντηση και αποφασησα να το βαλω πανω απο το βαμβακι.Το φιλτρο ειναι εσωτερικο με κατι σαν αντλια να το πω.Δεν ξερω και πολλα αλλα αυτα που εχει μεσα ειναι τα μακαρονια και το βαμβακι και στο αλλο χωρισμα την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 14 Μαρτίου 2010 #5 Share 14 Μαρτίου 2010 ελαβες απαντηση απο τον delta66 κατω απο το ενυδρειακο βαμβακι οχι πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 23 Μαρτίου 2010 #6 Share 23 Μαρτίου 2010 και γω συμφωνω με τον delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος