Jump to content

Recommended Posts

σημερα ειδα σε μια γαριδα μου απο τις διαφανες να εχει κατι πολυ μικρα στην κοιλια της που κουναει για να κολυμπησει αλλα εχει λιγα σαν κοκοι ειναι εχει στα πισω μον πρεπει να ειναι10-15 δεν ειναι πολλα αλλα φαινονται οταν κουνιεται.αυγα ειναι ξερει κανεις?φωτο και να βαλω δεν θα φαινεται καλα.απλως ρωταω αν γνωριζει κανεις κατι.

Οι Αμανο χρειάζονται υφάλμυρο νερό για να μεγαλώσουν οι προνύμφες τις οποίες γεννούν

δηλαδη τι εννοεις τι νερο θελουν?αυτα που εχει οπως σου ειπα αυγα λες να ειναι?

αυγά είναι, τα κρατούν έως ότου γίνουν προνύμφες, τις γεννούν, τότε αυτές για να επιβιώσουν θέλουν μεταφορά σε ενυδρείο με υφάλμυρο νερό, μέχρι να σχηματιστούν και να γίνουν γαριδάκια, οπότε θέλουν πάλι γλυκό νερό.

είναι δύσκολο είδος σε αναπαραγωγή.

οταν λετε υφαλμιρο νερο τι εννοεις φιλε?τι θα τρωνε θα βρισκουν μονες τους φαγητο?

πολύ μεγάλη ιστορία φίλε μου και για τα δικά μου δεδομένα δύσκολη. Θέλουν υφάλμυρο νερό και "πράσινο" που σημαίνει ότι το έχεις αφήσει στον ήλιο με κάποιες διαδικασίες ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί μέσα του φυτοπλαγκτόν, το οποίο θα είναι η κύρια τροφή των μωρών νυμφών μέχρι να γίνουν γαριδάκια.

Νομίζω μπορείς να βρεις κάποιο άλλο είδος γαρίδας εξίσου όμορφο που να γεννάει απευθείας γαριδάκια (και όχι νύμφες) σε γλυκό νερό, οπότε δεν μπλέκεις με μεταφορές ζωντανών σε δεύτερο ενυδρείο, κλπ

για κοίτα εδώ, έχει ξανασυζητηθεί:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=30909&st=0

εβγαλα μια φωτο δεν φαινεται τοσο καθαρα αλλα αν μπορει καποιος ας μου πει αν ειναι σιγουρα αυγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...