nickst 11 Μαρτίου 2010 #1 Share 11 Μαρτίου 2010 σημερα ειδα σε μια γαριδα μου απο τις διαφανες να εχει κατι πολυ μικρα στην κοιλια της που κουναει για να κολυμπησει αλλα εχει λιγα σαν κοκοι ειναι εχει στα πισω μον πρεπει να ειναι10-15 δεν ειναι πολλα αλλα φαινονται οταν κουνιεται.αυγα ειναι ξερει κανεις?φωτο και να βαλω δεν θα φαινεται καλα.απλως ρωταω αν γνωριζει κανεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 11 Μαρτίου 2010 Author #2 Share 11 Μαρτίου 2010 κανεις ρε παιδια?κανενας γνωστης του ειδους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 11 Μαρτίου 2010 #3 Share 11 Μαρτίου 2010 Οι Αμανο χρειάζονται υφάλμυρο νερό για να μεγαλώσουν οι προνύμφες τις οποίες γεννούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 11 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 11 Μαρτίου 2010 δηλαδη τι εννοεις τι νερο θελουν?αυτα που εχει οπως σου ειπα αυγα λες να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 11 Μαρτίου 2010 #5 Share 11 Μαρτίου 2010 αυγά είναι, τα κρατούν έως ότου γίνουν προνύμφες, τις γεννούν, τότε αυτές για να επιβιώσουν θέλουν μεταφορά σε ενυδρείο με υφάλμυρο νερό, μέχρι να σχηματιστούν και να γίνουν γαριδάκια, οπότε θέλουν πάλι γλυκό νερό. είναι δύσκολο είδος σε αναπαραγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 11 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 11 Μαρτίου 2010 οταν λετε υφαλμιρο νερο τι εννοεις φιλε?τι θα τρωνε θα βρισκουν μονες τους φαγητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 12 Μαρτίου 2010 #7 Share 12 Μαρτίου 2010 πολύ μεγάλη ιστορία φίλε μου και για τα δικά μου δεδομένα δύσκολη. Θέλουν υφάλμυρο νερό και "πράσινο" που σημαίνει ότι το έχεις αφήσει στον ήλιο με κάποιες διαδικασίες ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί μέσα του φυτοπλαγκτόν, το οποίο θα είναι η κύρια τροφή των μωρών νυμφών μέχρι να γίνουν γαριδάκια. Νομίζω μπορείς να βρεις κάποιο άλλο είδος γαρίδας εξίσου όμορφο που να γεννάει απευθείας γαριδάκια (και όχι νύμφες) σε γλυκό νερό, οπότε δεν μπλέκεις με μεταφορές ζωντανών σε δεύτερο ενυδρείο, κλπ για κοίτα εδώ, έχει ξανασυζητηθεί: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=30909&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 12 Μαρτίου 2010 Author #8 Share 12 Μαρτίου 2010 εβγαλα μια φωτο δεν φαινεται τοσο καθαρα αλλα αν μπορει καποιος ας μου πει αν ειναι σιγουρα αυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος