ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 #1 Share 11 Μαρτίου 2010 (edited) Τωρα που τα καταφερα ερχονται και αλλες φοτο Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2010 - ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #2 Share 11 Μαρτίου 2010 Τωρα που τα καταφερα ερχονται και αλλες φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 11 Μαρτίου 2010 Τωρα που τα καταφερα ερχονται και αλλες φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 11 Μαρτίου 2010 #4 Share 11 Μαρτίου 2010 απο που θα αλαζεις τα νερα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαρτίου 2010 #5 Share 11 Μαρτίου 2010 απο που θα κανεις αλλαγες νερου , αν σου καει καποια λαμπα Η αν θες να αλλαξεις λαμπα πως θα την αλλαζεις ? εαν θες να προσθεσεις ψαρια μεσα πως θα γινει κατα τα αλλα μου αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 11 Μαρτίου 2010 #6 Share 11 Μαρτίου 2010 πολυ ομορφο ειναι.νωμιζω επειδη εχω ξαναδει εντοιχισμενο ειχε κρυμενο ντουλαπι που ανοιγε και στο πανω μερος του ενυδρειου και στο κατω μερος.τωρα αυτο δεν ξερω τι εχεις φτιαξει διαφωτισε μας.πες μας ποσα λιτρα ειναι και τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takis Patatakis 11 Μαρτίου 2010 #7 Share 11 Μαρτίου 2010 Παρα πολυ ομορφο... Μπραβο... Εχω και εγω τις ιδιες αποριες με τους προηγουμενους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 11 Μαρτίου 2010 #8 Share 11 Μαρτίου 2010 Λογικα οι "επεμβασεις" γινονται απο την πισω μερια απο καποιο αλλο δωματιο. Η φατσα ειναι καθαρα βιτρινα. Υποθεσεις κανω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #9 Share 11 Μαρτίου 2010 φιλοι μου το ενυδρειο προοριζεται για θαλασσινο,αλλα απο τον ενθουσιασμο μου που ανακαλυψα τον τροπο για να τοποθετο φωτογραφιες στο φορου με το που σινδεθηκα με το φορουμ εκανα την προσπαθεια μου η οποια εχει βγει επιτηχιμενη,σιχωρεστεμε και τωρα οσο αφορα το ανιγμα και ολα τα σχετηκα θα στειλω ακομα καπιες φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαρτίου 2010 #10 Share 11 Μαρτίου 2010 ωραια ολα αυτα αλλα ακομα μειναμε ολοι μας με τις παραπανω απορειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #11 Share 11 Μαρτίου 2010 φιλοι μου το ενυδρειο προοριζεται για θαλασσινο,αλλα απο τον ενθουσιασμο μου που ανακαλυψα τον τροπο για να τοποθετο φωτογραφιες στο φορου με το που σινδεθηκα με το φορουμ εκανα την προσπαθεια μου η οποια εχει βγει επιτηχιμενη,σιχωρεστεμε και τωρα οσο αφορα το ανιγμα και ολα τα σχετηκα θα στειλω ακομα καπιες φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 11 Μαρτίου 2010 #12 Share 11 Μαρτίου 2010 και επίσης εκτός του μπροστά μέρους τα υπόλοιπα δεν μου φαίνονται για τζάμι πώς έχει γίνει η συγκόλληση είναι σίγουρο? έχεις νερό στης φώτο σου μέσα? δώσε μας αναλυτικά την όλη κατασκευή θα σκάσω. και επίσης μου άνοιξες ιστορίες καθώς το κοίταγα έπεσε ξώφαλτσα ματιά της γυναίκας μου στην φώτο σου και τρελάθηκε μου άνοιξες δουλειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 11 Μαρτίου 2010 #13 Share 11 Μαρτίου 2010 τι λεςςςςς τωωωωωωωωωρα τρελάθικαααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #14 Share 11 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαρτίου 2010 #15 Share 11 Μαρτίου 2010 to παθαμε το κοκο μπλοκο μεγαλε βραδιατικα !!!! αψογος Υ.Γ μου εφυγαν και οι αποριες μαζι με τη μασελα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #16 Share 11 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 11 Μαρτίου 2010 #17 Share 11 Μαρτίου 2010 πω πλακα κανεις απιστευτη κατασκευη...βλεπω εχεις ετοιμη και την αο...και το βαρελακι προετοιμασιας!μπραβο!καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 11 Μαρτίου 2010 #18 Share 11 Μαρτίου 2010 ήμαρτον μας τρέλανες πόσο χρεώνεις την επίσκεψη να έρθουμε να το δούμε από κοντά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #19 Share 11 Μαρτίου 2010 ήμαρτον μας τρέλανες πόσο χρεώνεις την επίσκεψη να έρθουμε να το δούμε από κοντά? το ολον σηστημα υπστηριζεται απο ελεχομενο θερμοστατη νερου που καθοριζει την θερμοκρασια που θα περναει απο την ρ/ο και θα καταλιγει στο βαρελι προετημασιας και ονομαζεται ΜΙΞ ΒΑΛΒ στα αγγλικα σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 11 Μαρτίου 2010 #20 Share 11 Μαρτίου 2010 και εφόσον μας τρέλανες ξεκίνα τα αναλυτικά εδώκαι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #21 Share 11 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #22 Share 11 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 11 Μαρτίου 2010 Author #23 Share 11 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 11 Μαρτίου 2010 #24 Share 11 Μαρτίου 2010 Respect...Εισαι πραγματικα μερακλης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2010 #25 Share 11 Μαρτίου 2010 σωστος ο παίχτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος