paralia13 14 Ιουνίου 2006 #1 Share 14 Ιουνίου 2006 Ένα από τα χθεσινά μηνύματα που πήρα ήταν και αυτό: t r y i t ! http://www.20q.net Η παραπάνω διεύθυνση οδηγεί σ' ένα παιχνίδι ερωτήσεων Και επειδή σκέφτομαι ελληνικά και aquazonικά (!) σκέφτηκα τα σκαλαράκια μου - που προσπαθούν απελπισμένα παρεμπιπτόντως αυτόν τον καιρό να γίνουν γονείς. Ακολουθεί η συνέχεια των ερωταπαντήσεων (σε φθίνουσα σειρά): Q29. Υποθέτω ότι είναι Ένα αγγελόψαρο; σωστός, λάθος, Κοντά -------------------------------------------------------------------------------- 28. Είναι συσκευασμένο; Όχι. 27. Είναι επικίνδυνο; Όχι. 26. Ζει σε ομάδες; Ναι. 25. Μπορείς να το δείς σε ζωολογικό κήπο; Όχι. 24. Υπέθεσα ότι ήταν Ένα χρυσόψαρο; Κοντά. 23. Εχει μίσχο με φύλλα; Όχι. 22. Ζει ομαδικά; Ναι. 21. Εχει λέπια; Ναι. 20. Υπέθεσα ότι ήταν Ένας γυρίνος; Κοντά. 19. Κατασκευάζεται με πολλές διαφορετικές τεχνοτροπίες; Όχι. 18. Υπέθεσα ότι ήταν Ένα Αλογάκι της θάλασσας; Κοντά. 17. Έχει μάτια; Ναι. 16. Αποτελεί προϊόν βιομηχανικής επεξεργασίας; Όχι. 15. Κάνει θόρυβο; Όχι. 14. Εχει κουμπιά; Όχι. 13. Μπορείς να παίξεις παιχνίδια με αυτό; Όχι. 12. Είναι εύθραυστο; Ναι. 11. Μπορεί να μετακινηθεί; Ναι. 10. Μπορείς να καθήσεις πάνω του; Όχι. 9. Είναι νυχτόβιο; Όχι. 8. Είναι ασπόνδυλο; Όχι. 7. Μπορείς να το φας; Όχι. 6. Μπορεί να ζήσει σε κλουβί; Όχι. 7. Είναι εξαρτηδιογόνο; Άγνωστος. 5. Είναι συνήθως σε φέτες ή σε τεμάχια; Όχι. 4. Μπορεί να πηδήξει; Όχι. 3. Μπορείς να το αγοράσεις; Ναι. 2. Μπορεί να σκαρφαλώσει; Όχι. 1. Ταξινομείται ως Ζώο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 14 Ιουνίου 2006 #2 Share 14 Ιουνίου 2006 Πάντως το στρείδι που του έβαλα εγώ ούτε το πλησίασες. Κάτι τρίχες, παγωτά και διάφορα άλλα μου έβγαζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος