aquarius 10 Μαρτίου 2010 #1 Share 10 Μαρτίου 2010 Εδώ μια απάντηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Μαρτίου 2010 #2 Share 10 Μαρτίου 2010 (edited) Kαποιος αναφερει οτι ειναι ελληνικη λεξη! εχω την λεω χα-ετο! αλλα μαλλον κα-ετο ειναι το σωστο! Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2010 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Μαρτίου 2010 #3 Share 10 Μαρτίου 2010 Νομιζω το σωστο ειναι χαέτο χωρις να ειμαι σιγουρος ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Μαρτίου 2010 #4 Share 10 Μαρτίου 2010 Και εγω Χαετο την λεω.. Οι αλλο την λενε Cheetos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 10 Μαρτίου 2010 #5 Share 10 Μαρτίου 2010 Εγω την προφερω, τσαετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Μαρτίου 2010 #6 Share 10 Μαρτίου 2010 Αφού λοιπόν επιβεβαιώθηκε ότι είναι ελληνική λέξη ,να τη λεμέ χαιτόμορφη άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 10 Μαρτίου 2010 #7 Share 10 Μαρτίου 2010 Αφού λοιπόν επιβεβαιώθηκε ότι είναι ελληνική λέξη ,να τη λεμέ χαιτόμορφη άλγη Ναι σωστός ο Τάσος! Στο πανεπιστήμιο πάντος οι καθηγητές την λένε χαετόμορφα ή χαιτόμορφα άλγη και πιστεύω φυσικά ότι είναι η σωστή ονομασία λόγω προέλευσης Ελληνικής Οπότε και εγώ θα προτημούσα να την λέμε χαιτόμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 10 Μαρτίου 2010 #8 Share 10 Μαρτίου 2010 λοιπον νομιζω πως απο πλευρα ορθογραφικη προφερεται τσαετο αλλα επειδη η λεξη ειναι ελληνικη θα παμε στην γνησια προφορα που ειναι χαετομορφα,αν το κοψουμε για συντομια,πιστευω οτι το ποιο σωστο απο ολα ειναι χαετο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 11 Μαρτίου 2010 Author #9 Share 11 Μαρτίου 2010 (edited) Αφού λοιπόν επιβεβαιώθηκε ότι είναι ελληνική λέξη ,να τη λεμέ χαιτόμορφη άλγη Θα συμφωνήσω με την ελληνικότατη σύνθετη λέξη "χαιτόμορφη" άλγη, με πρώτο συνθετικό το "χαίτη" και δεύτερο συνθετικό τη "μορφή". Υ.Γ. Ευτυχώς, μπορούμε ακόμη να νιώθουμε υπερήφανοι για τη Ελληνική γλώσσα μας! Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2010 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 11 Μαρτίου 2010 #10 Share 11 Μαρτίου 2010 Υ.Γ. Ευτυχώς, μπορούμε ακόμη να νιώθουμε υπερήφανοι για τη Ελληνική γλώσσα μας! http://www.abnet.agrino.org/htmls/E/E015.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 11 Μαρτίου 2010 Author #11 Share 11 Μαρτίου 2010 (edited) http://www.abnet.agrino.org/htmls/E/E015.html Είχα ακούσει γι' αυτόν τον πραγματικά "μνημειώδη" λόγο του Ζολώτα στους ξένους τραπεζίτες! Δεν ήξερα όμως, ότι εκτός από Αγγλικά τα είπε και στα Γαλλικά! Τι μυαλό ο άνθρωπος!!! Είμαι σίγουρος ότι θα τους "ψάρωσε" για τα καλά... Είναι καλό να επανέρχεται και να τον θυμόμαστε σε κάθε ευκαιρία και ειδικά τώρα που χρειαζόμαστε ένα Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και διαχειριστή του ελληνικού Δημοσίου Χρέους, του ήθους και του βεληνεκούς του Ξενοφώντα Ζολώτα... ΑΞΙΟΣ και ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! Υ.Γ. Μια χούφτα Πατριώτες μας έχουν πάει εμπρός! Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι τέτοιοι Πατριώτες και λιγότεροι από τους άλλους, τους εθνικιστές και τους πατριδοκάπηλους... Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2010 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts