mkoukoumides 8 Μαρτίου 2010 #1 Share 8 Μαρτίου 2010 Πραγματικά είναι υπέροχο το πως από υποβρύχιος και επίγειος ψαράς κατέληξα κάτοχος ενυδρείου... Εν ολίγοις, είχα καταλήξει να πηγαίνω 3-4 ώρες υποβρύχιο με φούλ εξοπλισμό και να γυρνάω με άδεια χέρια (η γυναίκα μου είχε αρχίσει να πιστεύει ότι έκανα άλλο καμάκωμα)! Ο λόγος ήταν ότι προτιμούσα να χαζεύω αυτά τα έξυπνα και αθώα σε πολλές περιπτώσεις πλάσματα παρά να παλεύω να τα σκοτώσω. Προτιμούσα να γίνω μέρος αυτού του βιότοπου, παρά καταστροφέας του... Τεσπα, κατέληξα με ένα 63lt (το οποίο ενδεχομένως είδατε και σε μία αγγελία πώλησης) και τώρα πλέον με ένα 275lt, γλυκού και τα δύο. Το μεγάλο, θα το φτιάξω τελικά σιγα-σιγά (δεκτές και ιδέες για ένα lido 65Χ65Χ65) γιατί δεν θα μου άρεσε να αλλάξω τον βιότοπο που θα δημιουργήσω για 2 silver shark, 3 tiger barb, 6 red eye, 2 corydoras και 2 marbled pleco και άλλα που έχω κατα νου να προσθέσω μελλοντικά. Αυτά για την ώρα, ελπίζω να μην σας (τα) έπριξα... Καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαρτίου 2010 #2 Share 9 Μαρτίου 2010 Καλως ηρθες και καλη διαμονη στο φορουμ. Μπορεις να αλλαξεις το οπλο με μια υποβρυχια φωτογραφικη μηχανη για να δειχνεις και στη γυναικα τις "ψαριες" σου, να γλυτωσεις και την παντοφλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkoukoumides 9 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 9 Μαρτίου 2010 Καλως ηρθες και καλη διαμονη στο φορουμ. Μπορεις να αλλαξεις το οπλο με μια υποβρυχια φωτογραφικη μηχανη για να δειχνεις και στη γυναικα τις "ψαριες" σου, να γλυτωσεις και την παντοφλα Μπα..., τέλος φίλε μου με το κυνήγι, τώρα άντε να πάω με την κόρη για κάνα casting (που χλωμό το βλέπω κι αυτό...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Μαρτίου 2010 #4 Share 9 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Μαρτίου 2010 #5 Share 9 Μαρτίου 2010 Καλώς ήλθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 9 Μαρτίου 2010 #6 Share 9 Μαρτίου 2010 Kαλώς όρισες και απο μένα και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornyboy.nuts 10 Μαρτίου 2010 #7 Share 10 Μαρτίου 2010 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 10 Μαρτίου 2010 #8 Share 10 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 10 Μαρτίου 2010 #9 Share 10 Μαρτίου 2010 καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Μαρτίου 2010 #10 Share 10 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Μαρτίου 2010 #11 Share 10 Μαρτίου 2010 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 12 Μαρτίου 2010 #12 Share 12 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts