xaris69 8 Μαρτίου 2010 #1 Share 8 Μαρτίου 2010 Εδώ και καιρό διαβάζω το Forum αυτό και άλλα, η εκτιμησή μου είναι ότι έχει από τα πλέον ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά θέματα συνχέρω όλο την ομάδα του Aquazone για την προσπάθεια τους. Τρέχω εδώ και δύο χρονια ένα μικρό κοινωνικό των 100 lt, αλλά διαβάζοντας σας αποφάσισα να φτιάξω ένα μεγαλύτερο των 609 lt με sumb 180 lt και ευελπιστώ να το κάνω βιοτοπικό Αμαζονίου(ελπίζω να τα καταφέρω), γιατί μένω Μεσσήνια και τα πάντα είναι ακρίβα εδώ ενώ τα pet δεν διαθέτουν τις γνώσεις που λένε ότι έχουν. Αλλά αρκετά σας ζάλισα με την φλυαρία μου, ελπίζω να έχω την όποια βοήθεια και συμβουλές σας στην προσπάθεια μου. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Μαρτίου 2010 #2 Share 8 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες στο az. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 8 Μαρτίου 2010 #3 Share 8 Μαρτίου 2010 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Μαρτίου 2010 #4 Share 8 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Μαρτίου 2010 #5 Share 8 Μαρτίου 2010 Καλως ήρθες... Απίστευτη φατσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Μαρτίου 2010 #6 Share 8 Μαρτίου 2010 Καλώς ήλθες και καλή διαμονή.Με το καλό να φτιάξεις και να γεμίσεις το τερατάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαρτίου 2010 #7 Share 9 Μαρτίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone. Καλη διαμονη και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 9 Μαρτίου 2010 #8 Share 9 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας αντε με το καλό να φτιάξεις τον Αμαζόνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts