diafana 7 Μαρτίου 2010 #1 Share 7 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδια τις τελευταιες μερες εχω μια αρρωστια κ δε μπορω να καταλαβω τι ειναι κ ετσι δε ξερω κ τι φαρμακο να βαλω.σε 2ψαρια 1gourami κ ενα ινδιανακι σε σειμειο του σωματος υπαρχει σαν μια μικρη κυλιδα οπου το κανει πιο θαμπο σε εκεινο το μερος το ph 7 gh10 to enydreio einai 100lt κ εχει 1gourami 5ινδιανακια 3corydoras 2αapple snail θα ηθελα τις συμβουλες σας κ τι φαρμακο να χρεισημοποιησω εχω καμποσες μερες που βαζω melaflix Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Μαρτίου 2010 #2 Share 7 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα Αν θες συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να έχουμε πλήρη εικόνα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diafana 7 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 7 Μαρτίου 2010 το νερο το αλλαζω καθε 10μερες δεν εχω τεστ νερου για τα αλλα κ το φιλτρο ειναι εσωτερικο με υλικα τις sera Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Μαρτίου 2010 #4 Share 7 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς με τα στοιχεία που μας δίνεις δεν είναι εφικτή κάποια διάγνωση... Μπορείς τουλάχιστον να συμπληρώσεις την φόρμα όσο πιο αναλυτικά γίνεται και χωρίς τα τεστ? Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο, τι ρουτίνες ακολουθείς...? Βοήθησέ μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diafana 7 Μαρτίου 2010 Author #5 Share 7 Μαρτίου 2010 το ενυδρειο το εχω απο το νοεμβρη αλλαζω καθε 10μερες το νερο 20λιτρα ταιζω 2φορες την ημερα 1πρωι 1μεσιμερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Μαρτίου 2010 #6 Share 7 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω χωρίς φόρμα και φωτογραφία . Κατι γενικο να σου πω , κανε αλλαγή νερού όσο αντέχουν τα ψάρια σου μεγαλύτερη , αντιχλώριο , ζωντανά βακτήρια , Εκτοζόν , σταματάς το τάισμα και θερμοκρασία στους 29 βαθμούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
diafana 8 Μαρτίου 2010 Author #7 Share 8 Μαρτίου 2010 οκ ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diafana 8 Μαρτίου 2010 Author #8 Share 8 Μαρτίου 2010 το Εκτοζόν επειρεαζει τις γαριδες?γιατι εχω 5red cherry k 2ammano Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαρτίου 2010 #9 Share 8 Μαρτίου 2010 το Εκτοζόν επειρεαζει τις γαριδες?γιατι εχω 5red cherry k 2ammano Όχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος