glazar 7 Μαρτίου 2010 #1 Share 7 Μαρτίου 2010 Η ιστορια αρχιζει με λιγα λογια ως εξης. Ξεκινησε να γινει ενυδρειο για ενα ζευγαρι με ραμιρεζι αρχες του καλοκαιριου. Μετα απο μια μετακομιση που εγινε στο ενυδρειο τον Σεπτεμβρη δεν τα καταφεραν τα ραμιρεζι και δεν μπορεσα να βρω άλλα. Οποτε σιγα σιγα αρχισε να φυτευεται μεχρι που εφτασε στην σημερινη του μορφη. Αυτη βεβαια παλι θα αλλαξει,ελπιζω προς το καλυτερο, γιατι γενικα μ'αρεσει να αλλαζω συχνα τα ενυδρεια που εχω.Κοινως, μολις καταφερω αυτο που εχω βαλει σκοπο, μετα απο λιγο καιρο παω για κατι αλλο. Διαστάσεις:55Χ45Χ40υψος Όγκος:80λιτρα περιπου Κατηγορία:φυτεμενο Ψάρια / Άλλα είδη:Καρδιναλιοι,Γκλοου λαϊτ, Red Cherry,Amano, Φυτα: Blyxa, Pogostemon, Macranthra, Micranthemum umbrosum , Cuba,Hemianthus micranthemoides Διακοσμητικά υλικά:Ξυλο Φωτισμός:2 PC Χ 55W + 11W +moonlight Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Φιλτράρισμα:EHEIM 2215 Θερμοστάτης:200w εξωτερικος Hydor Παράμετροι: pH:6,5 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:15 λιτρα περιπου καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: CO2 με PH Controller, Λιπασματα: Seachem Flourish,trace , potassium , iron, Το ενυδρειο ειναι ολο γυαλινο(και η βαση του) Το πρωτο setup του ενυδρειου πριν την μετακομιση: Η δευτερη αλλαγη στο setup του ενυδρειου: Η τριτη αλλαγη στο setup του ενυδρειου: Και μερικες φωτογραφιες πριν απο μερικες μερες: Οι φωτογραφιες ειναι , μερικες απο κινητο και μερικες απο την φωτογραφικη μου και δεν εχουν υποστει καμμια επεξεργασια.Οποτε σορρυ για την ποιοτητα τους. Δυστυχως λογω της δουλειας μου δεν προλαβαινω να το περιποιουμαι οπως πρεπει γιατι θελει καθε εβδομαδα καλο κλαδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Μαρτίου 2010 #2 Share 7 Μαρτίου 2010 για διαγωνισμο εχεις σκεφτει να το πας??? φιλε μου ειναι πανεμορφο!!!εξελισεται συνεχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 7 Μαρτίου 2010 #3 Share 7 Μαρτίου 2010 Eιναι υπεροχο! Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 7 Μαρτίου 2010 #4 Share 7 Μαρτίου 2010 είναι πολύ καλό, έτοιμο για διαγωνισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Μαρτίου 2010 #5 Share 7 Μαρτίου 2010 ποιο ειναι το φυτο που βγαζει ανθος εξω απο το νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glazar 7 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 7 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω για τα καλα σας σχολια.Για διαγωνισμους δεν το βλεπω,γιατι θελω αρκετη δουλεια ακομα. Σωτο το φυτο ξεπηδηξε μεσα απο την cuba και λυπηθηκα να το βγαλω.Το αφησα να μεγαλωσει και το αποτελεσμα ηταν αυτο το λουλουδι. Εχει βγαλει αρκετα μπουμπουκια και τα ριχνει μετα απο 2-3 μερες. Μαλλον θα προσπαθησω να το μεταφερω στο πλαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Μαρτίου 2010 #7 Share 7 Μαρτίου 2010 απο την cuba? δεν το ηξερα οτι πεταει ανθος... εγω προτεινω να μην το αλλαξεις θεση!δειχνει ωραιο ετσι ξανασκεψου για διαγωνισμους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 8 Μαρτίου 2010 #8 Share 8 Μαρτίου 2010 απλα φοβερο !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight77 8 Μαρτίου 2010 #9 Share 8 Μαρτίου 2010 πανεμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Μαρτίου 2010 #10 Share 8 Μαρτίου 2010 πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucifer69 8 Αυγούστου 2010 #11 Share 8 Αυγούστου 2010 Πανεμορφο δεν εχω λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 9 Αυγούστου 2010 #12 Share 9 Αυγούστου 2010 πανεμορφοοοοοοοοο δν μπορω να κρυψω πως σε ζηλευωωωω ευχομαι και το δικο μου να γινει ετσι καποια στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Αυγούστου 2010 #13 Share 9 Αυγούστου 2010 Πολυ καλο.Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 9 Αυγούστου 2010 #14 Share 9 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2010 #15 Share 9 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 9 Αυγούστου 2010 #16 Share 9 Αυγούστου 2010 Ομορφή δουλειά,πιστευω οτι η επιλογή αυτού του φωτιστικού ήταν εξαιρετική!Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 11 Αυγούστου 2010 #17 Share 11 Αυγούστου 2010 πολυ χρωμα και ειδικα πρασινο. κανεις το χωρο να μοιαζει ατελιοτος! μπραβο!! καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmis1974 15 Αυγούστου 2010 #18 Share 15 Αυγούστου 2010 Πραγματικα υπεροχο !! ε ρε τι κανει ο καλος φωτισμος .... θαυματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος