Dimitris78 12 Ιουνίου 2006 #1 Share 12 Ιουνίου 2006 Στο ενυδρείο μου έχω ζωοτόκα και ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω ramirezi, μου αρέσει πολύ αυτό το ψαράκι. Θα υπάρξει πρόβλημα στη συμβίωση; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Ιουνίου 2006 #2 Share 12 Ιουνίου 2006 Δέν βλέπω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα απλά να προσέξεις το PH και την σκληρότητα καθώς τα ραμιρέζι θέλουν ώς επί το πλίστον μαλακό νερό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris78 13 Ιουνίου 2006 Author #3 Share 13 Ιουνίου 2006 Δέν βλέπω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα απλά να προσέξεις το PH και την σκληρότητα καθώς τα ραμιρέζι θέλουν ώς επί το πλίστον μαλακό νερό.... 25593[/snapback] Και με τα γκάπυ οκ; 'Εχω 7,5 ph το αντέχουν αυτά τα ψαράκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 13 Ιουνίου 2006 #4 Share 13 Ιουνίου 2006 Για κοίτα εδώ http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...y_view&iden=158 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 14 Ιουνίου 2006 #5 Share 14 Ιουνίου 2006 Εγω θα σου λεγα να μην τα μπερδεψεις γιατι τα ραμ θελουν αλλη συνθησε νερου απο οτι τα ζωοτοκα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος