ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 6 Μαρτίου 2010 #1 Share 6 Μαρτίου 2010 Έχω προσθέσει ένα βαρέλι επάνω από το ενυδρειο για την καλύτερη προετοιμασία του νερου Τη μου προτείνεται για το ανακάτωμα του αλατιου ;δεν έχω εφαρμόσει τίποτα ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2010 #2 Share 6 Μαρτίου 2010 Πως το εκανες αυτο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Μαρτίου 2010 #3 Share 6 Μαρτίου 2010 θέλεις να μάθεις τη διαδικασία η τον εξοπλισμό που σου χρειάζεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 7 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 7 Μαρτίου 2010 και τα 2 και την διαδικασια αλλα και τον εξοπλισμο κιριοτερα την διαδικασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 7 Μαρτίου 2010 #5 Share 7 Μαρτίου 2010 Δεν το θεωρώ δύσκολο.....ένα ςκυκλοφορητής μέσα χρειάζεται. Και εγω πάντως δεν καταλαβαίνω τι ενοείς βαρέλι πάνω απο το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 8 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 8 Μαρτίου 2010 Δεν το θεωρώ δύσκολο.....ένα ςκυκλοφορητής μέσα χρειάζεται. Και εγω πάντως δεν καταλαβαίνω τι ενοείς βαρέλι πάνω απο το ενυδρείο. κυταξε το ενυδρειο ειναι κτισμενο και κλεινει με 2 πορτες στο επανο μερο΄ ειπαρχει αρκετος χωρος μεχρι την οροφη για να μπει ολοκληρος εξοπλισμος προσπαθησα να αναρτησο καπιες φοτο αλλα δεν τα καταφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 8 Μαρτίου 2010 #7 Share 8 Μαρτίου 2010 κυταξε το ενυδρειο ειναι κτισμενο και κλεινει με 2 πορτες στο επανο μερο΄ ειπαρχει αρκετος χωρος μεχρι την οροφη για να μπει ολοκληρος εξοπλισμος προσπαθησα να αναρτησο καπιες φοτο αλλα δεν τα καταφερα Και η βάση-χώρισμα επάνω είναι απο τσιμέντο;...ερωτώ γιατί πρέπει να αντέξει πολύ βάρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος