Giannis_4 9 Μαρτίου 2010 #26 Share 9 Μαρτίου 2010 Κυριακή είναι παιδιά το ματσ χαλαρά είμαστε. ναι ρε παιδια μπερδευτηκα θα ερθω κιεγω αν βολεψει με την δουλει να σας γνωρησω και απο κοντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua_yoko 9 Μαρτίου 2010 #27 Share 9 Μαρτίου 2010 mesa enoeite ! opoios mporei as ferei kamia rizoula !! twra 3ekinhsa na futeuw !! milameeee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Μαρτίου 2010 #28 Share 9 Μαρτίου 2010 Ελληνικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Μαρτίου 2010 #29 Share 9 Μαρτίου 2010 Λέω να έρθω και εγώ αλλά άμα σας δω να βλέπετε καμία μπάλα και να είστε μουγγα στη στρουγκα η λασκαλα ……… σας το λέω, θα φύγω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 9 Μαρτίου 2010 #30 Share 9 Μαρτίου 2010 Λέω να έρθω και εγώ αλλά άμα σας δω να βλέπετε καμία μπάλα και να είστε μουγγα στη στρουγκα η λασκαλα ……… σας το λέω, θα φύγω!!!!!! Μπααααα.Παλι για ενυδρεια θα μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios8 11 Μαρτίου 2010 #31 Share 11 Μαρτίου 2010 παιδια το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη με ενα φιλο μου απο το φορουμ και θελουμε ανοιξουμε συζητηση με κανενα πιο τρελαμενο απο εμας... μπορουμε και εμεις να ερθουμε? και αν ναι τι κανουμε εκει? καφετερια ειναι το μερος η κανενας συλλογος? sorry αλλα δεν εχω ξαναπαει σε τετοιες εκδηλωσεις και δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Μαρτίου 2010 #32 Share 11 Μαρτίου 2010 παιδια το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη με ενα φιλο μου απο το φορουμ και θελουμε ανοιξουμε συζητηση με κανενα πιο τρελαμενο απο εμας... μπορουμε και εμεις να ερθουμε? και αν ναι τι κανουμε εκει? καφετερια ειναι το μερος η κανενας συλλογος? sorry αλλα δεν εχω ξαναπαει σε τετοιες εκδηλωσεις και δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα... ειναι καφετερια κ θα μας καταλαβεις, θα πιουμε τον καφε μας θα μιλησουμε για το χομπυ μας κ θα γνωριστουμε απο κοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Μαρτίου 2010 Author #33 Share 11 Μαρτίου 2010 παιδια το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη με ενα φιλο μου απο το φορουμ και θελουμε ανοιξουμε συζητηση με κανενα πιο τρελαμενο απο εμας... μπορουμε και εμεις να ερθουμε? και αν ναι τι κανουμε εκει? καφετερια ειναι το μερος η κανενας συλλογος? sorry αλλα δεν εχω ξαναπαει σε τετοιες εκδηλωσεις και δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα... Μαζεύονται σε έναν καφέ όλοι η τρελαμένοι και μιλάμε για τα ενυδρεία μέχρι να σκάσουμε και μετά κάνουμε και λίγο χαβαλέ. Δεν είναι σύλλογος μόνο εισιτήριο θέλει 1785,99 ευρώ Ευπρόσδεκτη είναι όλοι όσοι μπορούν να έρθουν απ’ άκρης της Γής, και εσύ μας λες τώρα από Λάρισα πέντε βήματα τώρα αν μπορείς να έρθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios8 11 Μαρτίου 2010 #34 Share 11 Μαρτίου 2010 ok τοτε το σαββατο στις 5 θα ειμαστε εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 11 Μαρτίου 2010 #35 Share 11 Μαρτίου 2010 ok τοτε το σαββατο στις 5 θα ειμαστε εκει. Ρε παιδια...Γιου χου!!!που ειναι οι υπολοιποι????Ορεστη θα φερω κ το φωτιστηκο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 11 Μαρτίου 2010 #36 Share 11 Μαρτίου 2010 Δυστυχως εγω περιμενω κοσμο στο σπιτι το Σ/Κ οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω. Το εφαγα το χωσιμο παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 11 Μαρτίου 2010 #37 Share 11 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια...Γιου χου!!!που ειναι οι υπολοιποι????Ορεστη θα φερω κ το φωτιστηκο!!! thanks ρε Αντρέα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashaloua 11 Μαρτίου 2010 #38 Share 11 Μαρτίου 2010 Αντρέα στα λαδώματα σε βλέπω... Κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Μαρτίου 2010 #39 Share 12 Μαρτίου 2010 παιδια εγω επαθα ενα βαρυ διαστρεμμα στο ποδι κ ειμαι στο κρεβατι 2 μερες. αν μπορεσω να οδηγησω αυριο θα ερθω, αλλιως next time.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios8 12 Μαρτίου 2010 #40 Share 12 Μαρτίου 2010 (edited) παιδια αυριο αν καποιος εχει περισευμα ψαχνω για κλαδεματα απο κερατοφυλο, java moss, riccia, pistia και γενικα οποιοδηποτε ευκολο φυτο γρηγορης αναπτυξης γιατι λαρισα δεν υπαρχουν πουθενα ... εγω παλι θα φερω αρκετα κλαδεματα απο εχινοδορο, κρυπτοκορινα και μια τσατσαλισμενη μπαλα αλγης (αν τη θελει κανενας ).... μονο που θελω να ρωτησω επειδη θα ερθω απο λαρισα με το τρενο αν πρεπει η σακουλα που θα τα εχω μεσα να ειναι φουσκωμενη με αερα η οχι γιατι θα ειναι προβλημα για εμενα να κουβαλαω ολη μερα τις σακουλες... εννοειται βεβαια πως οποιος με εξυπηρετησει θα διαλεξει πρωτος απο τα κλαδεματα που θα φερω(αν τα θελει) ... Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2010 - stelios8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Μαρτίου 2010 #41 Share 12 Μαρτίου 2010 Τι είδος κρυπτοκορίνας; Ενδιαφέρομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios8 12 Μαρτίου 2010 #42 Share 12 Μαρτίου 2010 δεν ξερω το ειδος.. αλλα ειναι αρκετα κοινες.. δες τες εκει και αν σου αρεσουν δικες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Μαρτίου 2010 #43 Share 12 Μαρτίου 2010 παιδια αυριο αν καποιος εχει περισευμα ψαχνω για κλαδεματα απο κερατοφυλο, java moss, riccia, pistia και γενικα οποιοδηποτε ευκολο φυτο γρηγορης αναπτυξης γιατι λαρισα δεν υπαρχουν πουθενα ... εγω παλι θα φερω αρκετα κλαδεματα απο εχινοδορο, κρυπτοκορινα και μια τσατσαλισμενη μπαλα αλγης (αν τη θελει κανενας ).... μονο που θελω να ρωτησω επειδη θα ερθω απο λαρισα με το τρενο αν πρεπει η σακουλα που θα τα εχω μεσα να ειναι φουσκωμενη με αερα η οχι γιατι θα ειναι προβλημα για εμενα να κουβαλαω ολη μερα τις σακουλες... εννοειται βεβαια πως οποιος με εξυπηρετησει θα διαλεξει πρωτος απο τα κλαδεματα που θα φερω(αν τα θελει) ... τον αέρα θα τον βάλεις μόνο και μόνο για να μην σπάσουν,δεν παίζει κανένα άλλο ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Μαρτίου 2010 #44 Share 12 Μαρτίου 2010 παιδια εγω βρισκομαι ηδη εκτος θεσ/νικης.(οχι ορεστη δεν ειμαι αθηνα,δυστυχως...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumel75 12 Μαρτίου 2010 #45 Share 12 Μαρτίου 2010 Παρων και εγω και αν καποιος έχει και κάποια ρίζα anubias για πούλημα ή του περισσευει ας στείλει πμ για να την φερει στη συνάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor50 12 Μαρτίου 2010 #46 Share 12 Μαρτίου 2010 Κι εγω θα ειμαι εκει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 14 Μαρτίου 2010 #47 Share 14 Μαρτίου 2010 επερασαμε όμορφα όμορφα όμορφα επερασαμε όμορφα και τούτι τη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Μαρτίου 2010 #48 Share 14 Μαρτίου 2010 Αυτη τη φορα ειχαμε και ησυχια,αφου με την τζαμαρια που τραβηξανε,δεν μας ενοχλουσαν οσοι εβλεπαν το ματσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diafana 14 Μαρτίου 2010 #49 Share 14 Μαρτίου 2010 ωραια εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Μαρτίου 2010 #50 Share 14 Μαρτίου 2010 παιδια εγω αν κ δεν ημουν στα καλυτερα μου καταφερα κ ηρθα κ χαρηκα που σας ειδα! αντε την επομενη φορα παλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος