sailim 5 Μαρτίου 2010 #1 Share 5 Μαρτίου 2010 (edited) Γνωρίζει κανεις απο τι είναι αυτα τα αβγά; 3 ειναι οι πιθανότητες: -red cherry -σαλιγκαράκια λαθρεπιβάτες -άγνωστο (που πρέπει να τα αφαιρέσω άμεσα..) εβγαλα όσο το δυνατον καλύτερες φωτογραφιες μπορούσα.. Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2010 - sailim Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 5 Μαρτίου 2010 #2 Share 5 Μαρτίου 2010 Γαρίδες σίγουρα όχι. Προσπάθησε για καλύτερες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 5 Μαρτίου 2010 #3 Share 5 Μαρτίου 2010 Τα περισσότερα σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες κανουν τα αυγά τους μέσα σε μια διάφανη στρογγιλή γλιτσα.Εγώ εχω μαζέψει πάρα πολλα τετοια αυγά και έχω κάνει ενα mini εκολαπτήριο με κάπου στα 60 μωράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 5 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 5 Μαρτίου 2010 Το έκοψα το φυλλαράκι με τα αβγά, για καλου και για κακού, και το έχω βάλει σε ένα γυαλινο μπολ με νερο από το ενυδρείο Αντε να δουμε τι είναι, αν καταφέρουν κ εκολαυθούν.. Ευχομαι να μην είναι rc και τις εβγαλα αδικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος