elk 4 Μαρτίου 2010 #1 Share 4 Μαρτίου 2010 (edited) Γεια σας. Έχω ένα μεγάλο πλαστικό βαρέλι 200λίτρων το οποίο χρησιμοποιόταν για αποθήκευση τσίπουρου... το ξέπλυνα όσο πιο καλά μπορούσα και το άφησα γεμάτο με νερό και ξίδι μπας και ξεμυρίσει... Αυτό που δεν ξέρω είναι, αν τελικά η μυρωδιά του τσίπουρου δεν φύγει από το βαρέλι, αυτό θα σημαίνει ότι και το νερό που θα χρησιμοποιώ για αλλαγές θα περιέχει υπολείματα αλκοόλ και θα έιναι βλαβερο για τα ψάρια μου;; ευχαριστώ... Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2010 - elk Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαρτίου 2010 #2 Share 5 Μαρτίου 2010 Οτι μυριζει .... σιγουρα υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Μαρτίου 2010 #3 Share 5 Μαρτίου 2010 Το αλκοόλ εξατμίζεται.Κάνε καλό ξέπλυμα μετά από 1-2 μέρες,άστο ανοιχτό 1-2 μέρες ακόμα να αεριστεί καλά και δες αν μυρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Μαρτίου 2010 #4 Share 5 Μαρτίου 2010 Αν ξεμείνει τίποτα στο βαρέλι έχε έτοιμη την κάμερα και μετά βάλε το video εδώ !!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=38057&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 14 Απριλίου 2011 #5 Share 14 Απριλίου 2011 Λόγου αγοράς μεγαλύτερου ενυδρείου ο κουβάς των 30lt μου είναι άχρηστος. Πήγα απο το Praktiker και το μεγαλύτερο που είδα ήταν 50lt. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάδο 100-150lt σε καλή τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος