giannispass 4 Μαρτίου 2010 #1 Share 4 Μαρτίου 2010 Γεια χαρα σε όλους. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, αν εχει καποιος τον mV Controller Tunze. Το προβλημα μου ειναι με το probe. Εχω παρει και το ειδικο διάλυμα καθαρισμού, αλλα καθε 2-3 μερες ανεβαινει η ενδειξη στο 420-450 και μενει εκει κοντα, χωρις να πεφτει, οποτε οπως καταλαβαίνετε δεν λειτουργεί και το όζον. Αν εντωμεταξύ βγαλω το ηλεκτροδιο και το καθαρίσω, μολις το βαλω στο sump μετραει 260-270 και το οζον ξεκιναει την λειτουργια του. Πως το βλεπετε αυτό? Εσεις καθε ποτε καθαριζετε το probe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 4 Μαρτίου 2010 #2 Share 4 Μαρτίου 2010 (edited) Γεια χαρα σε όλους. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, αν εχει καποιος τον mV Controller Tunze. Το προβλημα μου ειναι με το probe. Εχω παρει και το ειδικο διάλυμα καθαρισμού, αλλα καθε 2-3 μερες ανεβαινει η ενδειξη στο 420-450 και μενει εκει κοντα, χωρις να πεφτει, οποτε οπως καταλαβαίνετε δεν λειτουργεί και το όζον. Αν εντωμεταξύ βγαλω το ηλεκτροδιο και το καθαρίσω, μολις το βαλω στο sump μετραει 260-270 και το οζον ξεκιναει την λειτουργια του. Πως το βλεπετε αυτό? Εσεις καθε ποτε καθαριζετε το probe? Παράξενο ακούγεται.Λογικά θα έπρεπε απο ότι ξέρω να γίνεται το αντίθετο.Γιά παράδειγμα σε εμένα όταν χρειάζεται καθάρισμα η καλιμπράρισμα δείχνει χαμηλότερες τιμές απο ότι είναι κανονικά. Εχεις κάνει καλιμπράρισμα πρόσφατο και εαν όχι πόσο καιρός είναι έτσι; Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2010 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος