ovelixg 4 Μαρτίου 2010 #1 Share 4 Μαρτίου 2010 εχω και εγω ενα ενυδρειακι και προσπαθω να βγαλω κατι καλο...κατα καιρους ειχα πολλα προβληματα αλλα με αφθονο διαβασμα τα ξεπερασα...το μονο λαθος που εκανα απο την αρχη ητανε που δεν το εκανα φυτευμενο...και τωρα μου εχει μεινει στο μυαλο....θα βαλω πλωρη ομως για ενα μικρο φυτευμενο με γαριδουλες...καποια στιγμη θα χρειαστω την βοηθεια σας το ενυδρειο μου ειναι ενα σχετικα καλο elite 125 εχω 2 φιλτρα εξωτερικα fuval 205 και τα δουλευω εναλαξ... εχω πετρες οι οποιες τις εχω μαζεψει μονος μου απο κρητη μυτηληνη,,εχω καποιες ριζες και ξυλα μοπανι....ασπρη αμμο,βοτσαλα και προσφατα προσθεσα 2 anubias να μου φυγει κ ο καημος...αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 4 Μαρτίου 2010 #2 Share 4 Μαρτίου 2010 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 4 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 4 Μαρτίου 2010 δεν το εχω με τις φωτο...το παλευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 4 Μαρτίου 2010 #4 Share 4 Μαρτίου 2010 καλη φαση!! δεν νομιζω οι πετρες να ειναι απο θαλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Μαρτίου 2010 #5 Share 4 Μαρτίου 2010 Φίλε ovelixg αν δυσκολεύεσαι να ανεβάσεις φωτογραφίες κοίτα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Μαρτίου 2010 #6 Share 4 Μαρτίου 2010 το ενυδρειο μου ειναι ενα σχετικα καλο elite 125 εχω 2 φιλτρα εξωτερικα fuval 205 και τα δουλευω εναλαξ... Tη εννοεις εναλαξ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος