ΚΟΥΜΑΝ 31 Μαίου 2010 Author #201 Share 31 Μαίου 2010 Για το πως να χειριστείς τις anubia κοίτα το παρακάτω βίντεο στο 2:40' εισαι αρχοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 31 Μαίου 2010 #202 Share 31 Μαίου 2010 θα φυτέψω! δεν γνωριζω τπτ απο φυτα ομως,πρεπει να μπει διοξιδιο? πρεπει να τα δεσω? πως ?? που??? Κοίτα έναν άνθρωπο, έχει φτιάξει ένα από τα πιο όμορφα και μερακλήδικα ενυδρεία και δεν ξέρει την τύφλα του από φυτά. Θα το διορθώσουμε κι αυτό, έχεις μπλέξει βλέπεις με κακές παρέες! Τις ανούμπιες θα τις έδενα κάπου ψηλά όχι όμως πολύ φωτεινά για να θυμίζει περισσότερη όχθη λίμνης, τις βαλλισνέριες μη τις τσιγκουνευτείς αν έχεις τη δυνατότητα, θα τις χωρίσεις σε ματσάκια, κόψεις με κοφτερό ψαλίδι (για να γίνουν καθαρά και σωστά κοψίματα και όχι ζουλήγματα-τραυματισμοί) τις ρίζες αφήνοντας 3-4 πόντους μήκος ρίζας και τις φυτεύεις όπου νομίζεις οτι δεν θα σκάψουν τα ψάρια και με μπόλικο φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 31 Μαίου 2010 Author #203 Share 31 Μαίου 2010 με απασχολει η συγκεκριμενη αλγη, εγινε στην αρχη οπου για 2 βδομαδες ειχα επανω ενα διπλο σκαφακι 1.5 μετρο φθοριου και μου εκανε αυτα σαν σκουρια.... ποσο χαλια ειναι??? και με αλλον φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 31 Μαίου 2010 Author #204 Share 31 Μαίου 2010 Κοίτα έναν άνθρωπο, έχει φτιάξει ένα από τα πιο όμορφα και μερακλήδικα ενυδρεία και δεν ξέρει την τύφλα του από φυτά. Θα το διορθώσουμε κι αυτό, έχεις μπλέξει βλέπεις με κακές παρέες! Τις ανούμπιες θα τις έδενα κάπου ψηλά όχι όμως πολύ φωτεινά για να θυμίζει περισσότερη όχθη λίμνης, τις βαλλισνέριες μη τις τσιγκουνευτείς αν έχεις τη δυνατότητα, θα τις χωρίσεις σε ματσάκια, κόψεις με κοφτερό ψαλίδι (για να γίνουν καθαρά και σωστά κοψίματα και όχι ζουλήγματα-τραυματισμοί) τις ρίζες αφήνοντας 3-4 πόντους μήκος ρίζας και τις φυτεύεις όπου νομίζεις οτι δεν θα σκάψουν τα ψάρια και με μπόλικο φως. ευχαριστω! βασικα δεν ειχα ιδεα καθόλου απο ενυδρια! αλλα το μερακι βλεπεις! σκευτικα να βαλω 1-2 μεσα στης φωλιες που ειχα φτιαξει για τα ψαρακια καπου δεξια,επειδη εκει εχει πολλες φωλιες, παντος της προτειμουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Ιουνίου 2010 #205 Share 1 Ιουνίου 2010 Άρχισες! Λοιπόν κάνε λίγη υπομονή και θα δεις τη δουλειά που κάνει η άλγη! Αυτή μάλλον θα φύγει και θα την διαδεχθούν άλλες καλύτερες! Καλά θα γίνει τελείως βιοτοπικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #206 Share 5 Ιουνίου 2010 μερικες αναβαθμισουλες.... πομολα... καπακι για την τροφη! στην υπερχιληση εβαλα σφουγκαρι για να μαζευω τα χοντρα και να μην βάζω πολυ χερι στο φιλτρο ετσι σκευτικα... εβγαλα και εδεσα τα φυτα σε πετρες αφου τα κλαδεψα οπως μου ειπαν! και το αποτελεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #207 Share 5 Ιουνίου 2010 αααα!!!! και τζαμια απο πανω για την εξατμιση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Ιουνίου 2010 #208 Share 5 Ιουνίου 2010 Συγχαρητήρια Σάκη, πολύ ωραίες εικόνες μας δείχνεις. Τώρα που σαν κατασκευή ολοκληρώθηκε, θα πρότεινα ότι υλικό ανεβάζεις να το κάνεις στο θέμα που έχεις ανοίξει εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40411 Θα ήθελα όταν έχεις την δυνατότητα, να μας δείξεις και ένα βίντεο για να δούμε και τα υπέροχα ψάρια που έχεις μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #209 Share 5 Ιουνίου 2010 εχω και αλλα ακομη diy να δειξω εδω!!!! ηλεκτρολογικα και ,,,,.......!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Ιουνίου 2010 #210 Share 5 Ιουνίου 2010 εχω και αλλα ακομη diy να δειξω εδω!!!! ηλεκτρολογικα και ,,,,.......!!!! Να δείξεις όσα diy θέλεις, αλλά το βίντεο δεν το γλιτώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Ιουνίου 2010 #211 Share 5 Ιουνίου 2010 Ωραιες κατασκευες. Εμπνεουν. ΥΓ οι φωτο που εχουν ψυχρο φωτισμο του πανε πολυ περισοτερο απο τα ροζουλι. Πολυ φυσικο χρωμα για αυτο το ειδος ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Ιουνίου 2010 #212 Share 5 Ιουνίου 2010 Ωραιες κατασκευες. Εμπνεουν. ΥΓ οι φωτο που εχουν ψυχρο φωτισμο του πανε πολυ περισοτερο απο τα ροζουλι. Πολυ φυσικο χρωμα για αυτο το ειδος ενυδρειου. Τι λάμπες σε kelvin χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Ιουνίου 2010 #213 Share 5 Ιουνίου 2010 Σε αυτη τη φωτο http://i979.photobucket.com/albums/ae280/k...io/DSC06579.jpg τι συνδυασμος απο λαμπες λειτουργει? (δεν εχεις αλλαξει κατι με φωτο-επεξεργασια ετσι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #214 Share 5 Ιουνίου 2010 οι λαμπες που χρεισημοποιησα ηταν 2 λαμπες 54w της aqualine plant grow 1 λαμπα 54W της aqualine reef blue 1 λαμπα 54W της aqualine fiji purpe coral light σε αυτην την φωτο ειχα αναμένες της 2 λαμπες 54w της aqualine plant grow και 1 λαμπα 54W της aqualine fiji purpe coral light. απλα τον βασικο φωτισμο τον ντιμάρω και φένεται αυτο το αποτέλεσμα. παιζει ρολο και η ψηφιακη που χρησημοποιω, δεν ειναι καλη... θα εχω συντομα ομως μια υποβρηχια απο φιλαρακι και θα βγαλουμε φωτο και βίντεο μεσα στο νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #215 Share 5 Ιουνίου 2010 Τι λάμπες σε kelvin χρησιμοποιείς; υα κελβιν δεν τα ξέρω, εμπιστευτικα τον πετσοπα. βασικα την reef blue δεν την ανοιγω καθόλου φένεται πολυ χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Ιουνίου 2010 #216 Share 5 Ιουνίου 2010 οι λαμπες που χρεισημοποιησα ηταν 2 λαμπες 54w της aqualine plant grow 1 λαμπα 54W της aqualine reef blue 1 λαμπα 54W της aqualine fiji purpe coral light σε αυτην την φωτο ειχα αναμένες της 2 λαμπες 54w της aqualine plant grow και 1 λαμπα 54W της aqualine fiji purpe coral light. απλα τον βασικο φωτισμο τον ντιμάρω και φένεται αυτο το αποτέλεσμα. παιζει ρολο και η ψηφιακη που χρησημοποιω, δεν ειναι καλη... θα εχω συντομα ομως μια υποβρηχια απο φιλαρακι και θα βγαλουμε φωτο και βίντεο μεσα στο νερο! Οι plant grow θα βοηθήσουν στην ανάδειξη των χρωμάτων και στην αφρική χρησιμοποιύνται. Την reef blue καλά κάνεις και δεν την χρησιμοποιείς ,θα έλεγα οτι αφορά θαλασσινά ενυδρεία με φάσμα 400-500 nm και αν την χρησιμοποιήσεις φοβάμαι οτι θα έχουμε ενα ατέλειωτο κυνήγι με άλγες. Η coral light δεν ξέρω ακριβώς τα kelvin αλλά νομίζω οτι είναι αρκετά ψηλά. Αυτά τα γράφω γιατί η αφρική συνήθως χρησιμοποιεί plant και daylιght γιατί έτσι και αλλιώς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φωτισμό δεν υπάρχουν και μας βοηθούν στην ανάδειξη των χρωμάτων.Οπότε προσοχή για να μην έχουμε προβλήματα με άλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 5 Ιουνίου 2010 #217 Share 5 Ιουνίου 2010 τι εχεις κανει ρε μαστορα!? Μπραβο στο κοπο και το μερακι σου!!! αψογος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #218 Share 5 Ιουνίου 2010 σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και συμβουλες! ελπιζω να βοηθησα και γω με της φωτογραφιες μου και εχουμε και συνέχεια!!! ηδη η αλγη προχοραει με γρηγορο ρυθμο, θέλω για αρχη αλγη για να δειξει πιο φυσικο, αλλα μετα ενοητε πρεπει να την περιορισω, ελπιζω να υπαρχει τροπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Ιουνίου 2010 #219 Share 5 Ιουνίου 2010 σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και συμβουλες! ελπιζω να βοηθησα και γω με της φωτογραφιες μου και εχουμε και συνέχεια!!! ηδη η αλγη προχοραει με γρηγορο ρυθμο, θέλω για αρχη αλγη για να δειξει πιο φυσικο, αλλα μετα ενοητε πρεπει να την περιορισω, ελπιζω να υπαρχει τροπος. Ξεχνάμε πάντα κάτι μαζί σου εδώ το θεμα αφορά την κατασκευή για τα υπόλοιπα ειναι καλό να τα συζητάμε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry398042 γιατί μετά δεν θα βγάλουμε άκρη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2010 Author #220 Share 5 Ιουνίου 2010 Ξεχνάμε πάντα κάτι μαζί σου εδώ το θεμα αφορά την κατασκευή για τα υπόλοιπα ειναι καλό να τα συζητάμε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry398042 γιατί μετά δεν θα βγάλουμε άκρη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 5 Ιουνίου 2010 #221 Share 5 Ιουνίου 2010 πααααααρααα πολυ καλη δουλεια!!! να χαιρεσαι την ενυδρειαρα σου !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestis82 18 Ιουνίου 2010 #222 Share 18 Ιουνίου 2010 αντε περιμενουμε με αγωνια για τα υπολοιπα ηλεκτρολογικα. Παντωσ πολυ καλο να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Ιουνίου 2010 Author #223 Share 18 Ιουνίου 2010 αντε περιμενουμε με αγωνια για τα υπολοιπα ηλεκτρολογικα. Παντωσ πολυ καλο να το χαιρεσε ευχαριστω! επεσε πολυ δουλεια αυτες της μερες και δεν ειχα πολυ χρονο. τελιωσα με τα ηλεκτρολογικα ομως και με την αυτοματη αναπληρωση νερου και τωρα παλευω για συστημα ψυξης... εχω βρει μια πολυ καλη ιδεα που ειναι σε αυτο το βιντεο παρακατω... ειναι ενα peltier (δεν ξερω πως λεγετε στα ελληνικα θελω να μαθω) το οποιο ειναι 12 βολτ και οταν το τροφοδοτισουμε με ρευμα απο την μια μερια ζεστενεται παρα πολυ και απο την αλλη παγωνει τρελα. κοιταξτε τι εκανε ο τυπος http://www.metacafe.com/watch/1986696/diy_...e_refrigerator/ μου φενεται πολυ καλο!!!! δωστε βαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestis82 19 Ιουνίου 2010 #224 Share 19 Ιουνίου 2010 το τι εκανε καλη δουλεια δεν αντιλεγει κανεις. συγχαρητηρια παντως. Υ.Γ. ΦΩΤΟΟΟΟΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 19 Ιουνίου 2010 #225 Share 19 Ιουνίου 2010 (edited) ευχαριστω! επεσε πολυ δουλεια αυτες της μερες και δεν ειχα πολυ χρονο. τελιωσα με τα ηλεκτρολογικα ομως και με την αυτοματη αναπληρωση νερου και τωρα παλευω για συστημα ψυξης... εχω βρει μια πολυ καλη ιδεα που ειναι σε αυτο το βιντεο παρακατω... ειναι ενα peltier (δεν ξερω πως λεγετε στα ελληνικα θελω να μαθω) το οποιο ειναι 12 βολτ και οταν το τροφοδοτισουμε με ρευμα απο την μια μερια ζεστενεται παρα πολυ και απο την αλλη παγωνει τρελα. κοιταξτε τι εκανε ο τυπος http://www.metacafe.com/watch/1986696/diy_...e_refrigerator/ μου φενεται πολυ καλο!!!! δωστε βαση! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=23165 YΓ.Στο ποστ 111 ειχα βαλει το ιδιο λινκ αλλα τωρα ειναι νεκρο. Πες μας αν θες την ιδεα σου. Έγινε επεξεργασία 19 Ιουνίου 2010 - dragonld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος