ΚΟΥΜΑΝ 11 Απριλίου 2010 Author #151 Share 11 Απριλίου 2010 Η συστηματική δουλειά αποδίδει ! Πολύ όμορφο γίνεται και ακόμα που είσαι. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι και καμιά πλαϊνή, είμαι περίεργος να δω τελικά πόσος χώρος καθαρός έμεινε μετά την τοποθέτηση του background. Ίσως χρειστείς λίγες πέτρες ακόμη από κάποια γωνία μέχρι μπροστά. θα δείξει. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να κάνεις ακόμη αλλαγή, αλλά βάλε άνθρακα για λίγες μέρες στο φίλτρο να μαζέψει διάφορα. εδω ειναι μια πλάγια οψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Απριλίου 2010 #152 Share 11 Απριλίου 2010 Εντυπωσιακο. Και θα δειξει πολυ περισσοτερο φυσικο,οταν θα κανει την εμφανιση της η αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Απριλίου 2010 Author #153 Share 11 Απριλίου 2010 Εντυπωσιακο. Και θα δειξει πολυ περισσοτερο φυσικο,οταν θα κανει την εμφανιση της η αλγη εκει ποντάρω και γω! η αμμος μου φενεται πολυ ομως, μηπος να αφαιρεσω λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 11 Απριλίου 2010 #154 Share 11 Απριλίου 2010 Απο κατω απο την αμμο εβαλες υποστρωμα?και αν ναι για ποιον λογο?θα βαλεις φυτα? Καταπληκτηκη δουλεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Απριλίου 2010 Author #155 Share 11 Απριλίου 2010 Απο κατω απο την αμμο εβαλες υποστρωμα?και αν ναι για ποιον λογο?θα βαλεις φυτα? Καταπληκτηκη δουλεια!!! ειχα κολήσει φελιζόλ για της πετρες για να ειμαι σηγουρος... φυτα ισως βάλω αργότερα αλλα δεν ξερω αν πρεπει κιολας αφου στην λιμνη malawi δεν νομιζω να εχει φυτα.( ισως 2-3 για να σπασει την μονοτονία) θα ηθελα στην γωνια να βάλω και καμια ρίζα αλλα το σκευτομαι και αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Απριλίου 2010 #156 Share 11 Απριλίου 2010 ειχα κολήσει φελιζόλ για της πετρες για να ειμαι σηγουρος... φυτα ισως βάλω αργότερα αλλα δεν ξερω αν πρεπει κιολας αφου στην λιμνη malawi δεν νομιζω να εχει φυτα.( ισως 2-3 για να σπασει την μονοτονία) θα ηθελα στην γωνια να βάλω και καμια ρίζα αλλα το σκευτομαι και αυτο.... Θα μπορούσες να βάλεις βαλισνέρεια ή κερατόφυλλο ή potamogeton ,φυτά που υπάρχουν στη malawi αλλά μόνο σε αβαθή νερά των λασπωδών κόλπων το ίδιο ισχύει και για τις ρίζες.Θα μπορούσες να βάλεις λίγα φυτά με κάθε επιφύλαξη βέβαια γιατί υπάρχουν ψάρια malawi τα οποία τους αρέσει να τα τρώνε. Βέβαια όλα αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν όταν με το καλό ανοίξεις τη συζήτηση στο θεματικό της Αφρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Απριλίου 2010 Author #157 Share 11 Απριλίου 2010 Θα μπορούσες να βάλεις βαλισνέρεια ή κερατόφυλλο ή potamogeton ,φυτά που υπάρχουν στη malawi αλλά μόνο σε αβαθή νερά των λασπωδών κόλπων το ίδιο ισχύει και για τις ρίζες.Θα μπορούσες να βάλεις λίγα φυτά με κάθε επιφύλαξη βέβαια γιατί υπάρχουν ψάρια malawi τα οποία τους αρέσει να τα τρώνε. Βέβαια όλα αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν όταν με το καλό ανοίξεις τη συζήτηση στο θεματικό της Αφρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 11 Απριλίου 2010 #158 Share 11 Απριλίου 2010 Πολυ ωραιο αποτελεσμα. Δεν βλεπω τον λογο για αλλαγη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 11 Απριλίου 2010 #159 Share 11 Απριλίου 2010 Πολύ όμορφο μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulos 17 Απριλίου 2010 #160 Share 17 Απριλίου 2010 φιλε σακη όταν τελικά ολοκλήρωσης την δουλειά σου και πιάσει και λίγη άλγη η τρομερή πλάτη του ενυδρείου σου πιστεύω ότι δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα από τα ενυδρεία που παρέθεσες ως παράδειγμα. ομολογουμένως έχεις κάνει τρομερή δουλειά με πολύ πολύ μεράκι. συχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsilos 25 Απριλίου 2010 #161 Share 25 Απριλίου 2010 soz gia greekenlgs .alla den exo elliniko pliktrologio. Saki i douleia sou den paizete..sinxaritiria.tha se valo na m stiseis kai mena ena molis kateueis xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 25 Απριλίου 2010 #162 Share 25 Απριλίου 2010 Παρακολουθούσα την προσπάθεια και την εξέλιξη από την πρώτη μέρα. Το μόνο που θα πω είναι ένα μεγάλο μπράβο και γεια στα χέρια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2010 #163 Share 25 Απριλίου 2010 soz gia greekenlgs .alla den exo elliniko pliktrologio. Saki i douleia sou den paizete..sinxaritiria.tha se valo na m stiseis kai mena ena molis kateueis xexe Mπορεις να εγκαταστησεις ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Απριλίου 2010 #164 Share 25 Απριλίου 2010 (edited) soz gia greekenlgs .alla den exo elliniko pliktrologio. Saki i douleia sou den paizete..sinxaritiria.tha se valo na m stiseis kai mena ena molis kateueis xexe sorry για greekenlgs .αλλα δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Σακη η δουλειά σου δεν παίζεται..συγχαρητήρια.θα σε βάλω να m στήσεις και μένα ένα μόλις κατέβεις xexe Ολα γινονται. Ακολουθα τις οδηγιες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36642 κοιτα το Νο5 Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 25 Απριλίου 2010 Author #165 Share 25 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια,,,θελω πολλα να κανω ακομη,, καπακι με ανεμιστηρακια και τ5 λαμπες που θα ντιμαρονται , αυτοματη αναπληρωση νερου απο το βαρελι αναπληρωσης που θα μπει διπλα στο σαμπ, ντυσιμο με μελαμινη και ραφια κατω αριστερα οπως και 2 μικροτερα ενυδρια δεξια που το ενα θα πέρνει απο το υπαρχον σαμπ και θα το εχω για τα νεογενιτα ενω το δευτερο με φιλτρο αμβουργου που θα το εχω για καραντινα.... και πολλα πολλα αλλα οταν θα υπαρχει χρονος και χρημα!!!.... ηθελα να ρωτησω κατι, υπαρχει καποια ταμπλετα για να πετυχω πιο γρηγορα αλγη?? αν οχι τι πεζει ρολο πανο σε αυτο??? πχ μεγαλη φωτοπεριοδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Απριλίου 2010 #166 Share 25 Απριλίου 2010 Δοκιμασε καποιο γενικο λιπασμα ή σιδηρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 25 Απριλίου 2010 Author #167 Share 25 Απριλίου 2010 Δοκιμασε καποιο γενικο λιπασμα ή σιδηρο σιδηρο? εχεις να μου προτηνεις καποιο αξιοπηστο λιπασμα του εμποριου? ειναι ασφαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Απριλίου 2010 #168 Share 25 Απριλίου 2010 σιδηρο? εχεις να μου προτηνεις καποιο αξιοπηστο λιπασμα του εμποριου? ειναι ασφαλες? Σιδηρο, με φειδω ετσι? Εγω χρησιμοποιουσα seachem iron στο 1/3 της δοσολογιας για φυτεμενο με μετρια φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Απριλίου 2010 #169 Share 25 Απριλίου 2010 Αν δεν υπάρχουν πολλά φυτά θα έλεγα όχι σίδηρο μόνο του καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αύξηση της αιωρούμενης άλγης που είναι και απ' τις χειρότερες (πρασινίζει το νερό). Άλγη θα εμφανιστεί και μόνο από τα φυσικά διαλυτά απόβλητα αρκεί να έχεις καλό φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Μαίου 2010 Author #170 Share 8 Μαίου 2010 απο βδομαδα ελπιζω να βρω χρονο για να το επενδυσω επιτελους με μελαμινη οπως και την κατασκευη του καπακιου! παρατηρησα πως εχω 10 λιτρα την βδομαδα νερο εξατμιση!!! ειναι δυνατον? ειναι στους 26 βαθμους. ελιπιζω οταν μπει το καπακι να εχω λιγοτερη εξατμιση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Μαίου 2010 #171 Share 8 Μαίου 2010 απο βδομαδα ελπιζω να βρω χρονο για να το επενδυσω επιτελους με μελαμινη οπως και την κατασκευη του καπακιου! παρατηρησα πως εχω 10 λιτρα την βδομαδα νερο εξατμιση!!! ειναι δυνατον? ειναι στους 26 βαθμους. ελιπιζω οταν μπει το καπακι να εχω λιγοτερη εξατμιση..... Άνετα, εγώ σε 200άρι και χάνω καμιά 20αριά μερικές φορές ανάλογα τα κέφια... Το καπάκι θα την περιορίσει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Μαίου 2010 Author #172 Share 9 Μαίου 2010 αυτοματη αναπληρωση οπως και διποτε!!! για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Μαίου 2010 Author #173 Share 23 Μαίου 2010 λοιπον μετα απο αρκετες μερες βρηκα χρονο να συνεχεισω το εργο μου.. τα επιπλα με πεδεψαν παρα πολυ... μερικες φωτο και το καπακι το οποιο δεν εχει τελειωσει .... στο σταθερο κομματι πισω που ειναι 18χ180 θα μπουνε ανεμιστηρακια ενω στο αλλο 37χ180 μπηκαν 4 λαμπες τ5 που θελω να μου πειτε αν εκανα καλα στην επιλογη της λάμπας ηλεκτρονικους μετασχηματιστες τ5, οι 2 λαμπες θα αναβουν ξεχωριστα με διπλο πληκτρο και οι αλλες 2 με ντιμαριζόμενο αναμα μαζι δεν εβρησκα πουθενα στεγανα ντουι και ας ειμαι και ηλεκτρολογος. προτημησα λοιπον θερμοσηστελομενο το οποιο εβαλα επανω στα ντουι οι λαμπες που χρεισημοποιησα ηταν 2 λαμπες 54w της aqualine plant grow 1 λαμπα 54W της aqualine reef blue 1 λαμπα 54W της aqualine fiji purpe coral light ο πωλητης μου ειπε πως αυτες ηταν καταληλες για λιμνη μαλαουι και τον εμπιστευτικα ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Μαίου 2010 Author #174 Share 23 Μαίου 2010 και τα πρωτα ψαρακια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 23 Μαίου 2010 #175 Share 23 Μαίου 2010 Μου τρέχουν τα σάλια! Φτου να μη το βασκάνω! Σε παρακαλώ μια καλή όλο το ενυδρείο. Great! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος