nospanos 12 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Αφού κατεβάσετε το αρχείο, κάντε την απαραίτητη ενημέρωση στη χρέωση της κιλοβατώρας του λογαριασμού σας και ενημερώστε και το ΦΠΑ καθώς το αρχείο έχει 9% ενώ ο φόρος είναι 13% για να μάθετε τη σωστή χρέωση της κιλοβατώρας, διότι αυτή χρεώνεται σύμφωνα με την κατανάλωση του τελευταίου 4μήνου του λογαριασμού σας, κάντε ένα τηλέφωνο στο 11770 και ρωτήστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 12 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ξέχασα να αναφέρω ότι το αρχειάκι του φίλου DimitriG είναι πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμο!! :bigemo_harabe_net-65: Υ.Γ. εγώ με 9,94€ τη βγάζω το μήνα με τα 2 ενυδρεία μου (125L + 16L) Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2012 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 12 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ενημερωτικό το θέμα, να 'σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 12 Δεκεμβρίου 2012 #29 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 14€ τον μηνα καιει το reef μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 29 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Αφού κατεβάσετε το αρχείο, κάντε την απαραίτητη ενημέρωση στη χρέωση της κιλοβατώρας του λογαριασμού σας και ενημερώστε και το ΦΠΑ καθώς το αρχείο έχει 9% ενώ ο φόρος είναι 13% για να μάθετε τη σωστή χρέωση της κιλοβατώρας, διότι αυτή χρεώνεται σύμφωνα με την κατανάλωση του τελευταίου 4μήνου του λογαριασμού σας, κάντε ένα τηλέφωνο στο 11770 και ρωτήστε ευτυχως που το πες 8.5 ευρω το μηνα μου βγαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALAWI CICHLID BREED 11 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Γεια και απο εμενα.Μηπως ξεχασαμε κατι στους υπολογισμους μας...?Το νυχτερινο ρευμα....Ποσο καταναλωνεις στο νυχτερινο για οποιον το εχει?Με το υπολογισμο και του νυχτερινου ρευματος θα μπορουσε να εξελιξει ο φιλος μας και το exelaki για πιο σωστα αποτελεσματα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος