ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Μαρτίου 2010 #76 Share 13 Μαρτίου 2010 Πάρα πολύ καλά και με αρκετούς καινούργιους στη συνάντηση που θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να καθίσω μαζί τους και να μιλήσω με όλους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Μαρτίου 2010 Author #77 Share 13 Μαρτίου 2010 Πολύ καλή και αυτή η συνάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Μαρτίου 2010 #78 Share 13 Μαρτίου 2010 Τελικα ParisΜΤJ.... ειχες δικιο!!! Πηγα κι εγω.... και δεν πηγα χθες δουλεια!!! Αλλα... την εβγαλα μα τσαγακι.... ενω οι αλλοι χτυπαγαν τις μπυρες!!! Ανταλαξαμε πολλες αποψεις.... και οχι μονο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 13 Μαρτίου 2010 #79 Share 13 Μαρτίου 2010 Τελικα ParisΜΤJ.... ειχες δικιο!!! Πηγα κι εγω.... και δεν πηγα χθες δουλεια!!! Αλλα... την εβγαλα μα τσαγακι.... ενω οι αλλοι χτυπαγαν τις μπυρες!!! Ανταλαξαμε πολλες αποψεις.... και οχι μονο.... Πρώτον είναι parisMJT το οποίο είναι ο κωδικός της Μυτιλήνης για το αεροδρόμιο!!!Δηλαδή αυτό το χαρτάκι που βάζουν στην βαλίτσα!!! Δεύτερον ήταν τέλεια όπως πάντα !!! Τρίτον ευχαριστώ πολύ όλους για τα κλαδέματα και ειδικά τον chris z3 και τον κύριο Σωκράτη !!! Και τέταρτον ρε Νίκο(Νικολουτσε) το ίδιο πλέκο είχα κι εγώ!!!Το θυμήθηκα αφού έφυγες !Ήταν το πρώτο πλέκο που είχα αγοράσει σε μέγεθος 3-4cm και όταν τον έδωσα ήταν 14!!!Φοβερό πλέκο με τεράστιο ραχιαίο πτερύγιο αλλά θέλει μετακόμιση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 13 Μαρτίου 2010 #80 Share 13 Μαρτίου 2010 Τελικα ParisΜΤJ.... ειχες δικιο!!! Πηγα κι εγω.... και δεν πηγα χθες δουλεια!!! Αλλα... την εβγαλα μα τσαγακι.... ενω οι αλλοι χτυπαγαν τις μπυρες!!! Τη μυρίστηκα τη δουλεία και το τσίμπησες το 2αρακι σου Κρίμα ρε παιδιά που δεν μπόρεσα να είμαι κι εγώ σε μία συνάντηση της Αθήνας... Ελπίζω σε μία από τις επόμενες, αλλά σας έστειλα τον Γιώργο (Vogias) μάχιμο και πολύ καλά διαβασμένο να σας πάρει ο,τι κλάδεμα κυκλοφορούσε στα τραπέζια και να μας τα φέρει Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά ( με εξαίρεση όσους ήπιαν τσαγάκι και τίλιο ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Μαρτίου 2010 #81 Share 13 Μαρτίου 2010 (edited) Τη μυρίστηκα τη δουλεία και το τσίμπησες το 2αρακι σου Κρίμα ρε παιδιά που δεν μπόρεσα να είμαι κι εγώ σε μία συνάντηση της Αθήνας... Ελπίζω σε μία από τις επόμενες, αλλά σας έστειλα τον Γιώργο (Vogias) μάχιμο και πολύ καλά διαβασμένο να σας πάρει ο,τι κλάδεμα κυκλοφορούσε στα τραπέζια και να μας τα φέρει Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά ( με εξαίρεση όσους ήπιαν τσαγάκι και τίλιο ). Μην έρθεις σε επόμενη συνάντηση.... θα φύγεις με φορείο!!! Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Μαρτίου 2010 #82 Share 14 Μαρτίου 2010 (edited) Αν και καθησα για λιγο (λογο εργασιας) περασα καλα και ειδα και φιλους που ειχα καιρο να δω. Να ειστε καλα ολοι. Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 14 Μαρτίου 2010 #83 Share 14 Μαρτίου 2010 Ωραια Συναντηση!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Μαρτίου 2010 #84 Share 14 Μαρτίου 2010 Φωτογραφιες δε βλεπω.... Vogias.... ακομα κοιμασαι ρε?? Alcatraz παλι χθες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 14 Μαρτίου 2010 #85 Share 14 Μαρτίου 2010 Όλο και κάπου θα τον νυχτοπερπάτησαν οι παρέες του χθες.... Αλλά δεν κοιμάται από τις 9 είναι στο πόδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 14 Μαρτίου 2010 #86 Share 14 Μαρτίου 2010 Οπως παντα περναμε τελεια! ο dj ειναι για κλωτσιες! Σκιστεεεεεεεεεεε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Μαρτίου 2010 #87 Share 14 Μαρτίου 2010 Φωτογραφιες δε βλεπω.... Είδες κανένα να βγάλει ; Το αμελήσαμε αυτή τη φορά απο κακή συνεννόηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 14 Μαρτίου 2010 #88 Share 14 Μαρτίου 2010 σταματη εβγαλε ο Vogias Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Μαρτίου 2010 #89 Share 14 Μαρτίου 2010 Ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Μαρτίου 2010 #90 Share 14 Μαρτίου 2010 Είδες κανένα να βγάλει ; Το αμελήσαμε αυτή τη φορά απο κακή συνεννόηση . Γιαυτο περιμενω το vogia το ρεμαλι μπας και τις ανεβασει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 14 Μαρτίου 2010 #91 Share 14 Μαρτίου 2010 Γιαυτο περιμενω το vogia το ρεμαλι μπας και τις ανεβασει!!!! Έλα ρε παιδιά έχουμε και δουλειές !!!Πολύ ανυπόμονοι είσαστε!!!Λοιπόν φωτογραφίες αύριο που θα γυρίσω Μυτιλήνη γιατί δεν έχω πάρει το καλώδιο της μηχανής μαζί μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Μαρτίου 2010 #92 Share 15 Μαρτίου 2010 Λοιπόν φωτογραφίες αύριο που θα γυρίσω Μυτιλήνη γιατί δεν έχω πάρει το καλώδιο της μηχανής μαζί μου!!! Καποιος γυρισε σπιτι του και το εχει ριξει στην ξαπλα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Μαρτίου 2010 #93 Share 15 Μαρτίου 2010 Πολύ ωραία η συνάντηση!!! Εύχομαι οι επόμενες ακόμα καλύτερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 15 Μαρτίου 2010 #94 Share 15 Μαρτίου 2010 Αν και δεν είναι αρκετά καλές : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Μαρτίου 2010 #95 Share 15 Μαρτίου 2010 Που είναι οι φωτό?Οέοοοο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 15 Μαρτίου 2010 #96 Share 15 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Μαρτίου 2010 #97 Share 15 Μαρτίου 2010 Οριστε....ετοιμες οι φωτογραφιες!! ΣΤΑΜΑΤΗ μας,με πολυ respect,ετσι για να γελασεις λιγακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Μαρτίου 2010 Author #98 Share 15 Μαρτίου 2010 Και άλλες θέλουμε!!!!! Ο κυριος Νικολούτσο γιατί έχει ξεχωριστό πορτραίτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Μαρτίου 2010 #99 Share 15 Μαρτίου 2010 (edited) Γιατι στηθηκε για φωτο.... για το "δε νεξτ σκεαρι μοντελ" Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 15 Μαρτίου 2010 #100 Share 15 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος