nikoskon 10 Ιουνίου 2006 #1 Share 10 Ιουνίου 2006 Κονδύλης Νικόλαος nikoskon@hotmail.com Πληροφορίες Διαστάσεις: 80χ30χ40 ύψος Όγκος: 100 λίτρα (καθαρά 80 λίτρα) Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτεμένο Φυτά: Echinodorus bleheri Hygrophilla polysperma Vallisneria Americana (natans) Vallisneria Americana (gigantea) Limnophila aquatica Eusteralis stellata Cabomba caroliniana Ψάρια / Άλλα είδη: 2 Corydoras Albino 2 Corydoras Rabauti 6 Cardinal Tetra 6 Glowlight Tetra 5 Caridina Japonica Διακοσμητικά υλικά: Υπόστρωμα SERA floredepot Χαλαζιακό χαλίκι 2.5-3.5 5 ρίζες Mopani Φόντο: Μαύρο χαρτόνι. Φωτισμός: 2x18Watt Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες με χρονοδιακόπτες. Φιλτράρισμα: 1 φίλτρο εσωτερικό με ροή 450lt/h Θερμοστάτης: 1 x 150W Λίπανση: - Παροχή CO2: DIY CO2 1.5lt Παράμετροι pH: 7.6 Σκληρότητα (GH): 10 Ανθρακική σκληρότητα (KH): 7 Νιτρώδη (NO2): 0 Νιτρικά (NO3): 10~20 Αλλαγές νερού: Κάθε 15 μέρες το 40%. Θερμοκρασία: 27 C Άλλες πληροφορίες: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 10 Ιουνίου 2006 #2 Share 10 Ιουνίου 2006 Κολλητε ωραιο το ενυδρειακι σου, μερικα ψηλα φυτουλια στην πλατη και κανα 2 μικρα μπροστα και θα γινει κουκλα. ΩΡΑΙΟΣ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Ιουνίου 2006 Author #3 Share 10 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ φιλαράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 10 Ιουνίου 2006 #4 Share 10 Ιουνίου 2006 Ωραία παρουσίαση.Αν μπορείς ανέβασε και καμμιά φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Ιουνίου 2006 Author #5 Share 10 Ιουνίου 2006 (edited) Η παρουσίαση έχει κάποια λάθη τα οποία δυστυχώς το aquazone δε μου επιτρέπει να κάνω επεξεργασία.Δεν καταλαβαίνω το λόγο του να μην μπορείς να επεξεργαστείς κάποιο post που κάνεις.Τεσπα. Φωτογραφίες έχω ανεβάσει στο album μου αλλά και στο 1ο post της παρούσας παρουσίασης.Δεν την βλέπεις; Έγινε επεξεργασία 10 Ιουνίου 2006 - nikoskon Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 10 Ιουνίου 2006 #6 Share 10 Ιουνίου 2006 Η παρουσίαση έχει κάποια λάθη τα οποία δυστυχώς το aquazone δε μουεπιτρέπει να κάνω επεξεργασία.Δεν καταλαβαίνω το λόγο του να μην μπορείς να επεξεργαστείς κάποιο post που κάνεις.Τεσπα. Φωτογραφίες έχω ανεβάσει στο album μου αλλά και στο 1ο post της παρούσας παρουσίασης.Δεν την βλέπεις; 25413[/snapback] Μια χαρά είναι το ενυδρείο σου.Πολύ καλή δουλειά.. Υ.Γ.Όπως επεξεργάστηκες το 3 πόστ,έτσι μπορείς και το πρώτο(στο οποίο δεν υπάρχει φωτό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 10 Ιουνίου 2006 #7 Share 10 Ιουνίου 2006 Νίκο ωραία η παρουσίαση σου! Άν έχεις κάποιο πρόβλημα στείλε μου με πμ τις φωτό να τις ανεβάσω εγώ ή βάλτες σε επόμενο πόστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Ιουνίου 2006 Author #8 Share 10 Ιουνίου 2006 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ΥΓ.: Τώρα δεν υπάρχει το κουμπί "επεξεργασία".Όταν υπήρχε,προσπάθησα να το επεξεργαστώ και μόλις πατούσα το κουμπί "Τροποποίηση θέματος", μου έβγαζε μήνυμα λάθους.Δεν δεχόταν με τίποτα να τροποποιήσει το θέμα μου. Με το που απάντησα στον Aquaboy,χάθηκε το κουμπάκι "επεξεργασία".Εν τούτοις επεξεργασία από ότι φαίνεται μπορείς να κάνεις μόνο στο τελευταίο σου post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Ιουνίου 2006 Author #9 Share 10 Ιουνίου 2006 Husky_Jim εμένα φώτο στην παρουσίαση μου φαίνεται κανονικά.Το ίδιο και στον υπολογιστή του Aquaboy.Και μέσω Firefox 1.5.0.4 και μέσω Internet Explorer δηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Ιουνίου 2006 Author #10 Share 10 Ιουνίου 2006 Husky_Jim check your pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 10 Ιουνίου 2006 #11 Share 10 Ιουνίου 2006 Παντως οι φωτο δε φαινοντε οντως .Αν μπορεις ξαναβαλτες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Ιουνίου 2006 Author #12 Share 10 Ιουνίου 2006 Τι να πώ ρε συ dartman1980; Ας το κοιτάξει ο Husky_Jim μιας και εγώ δε μπορώ να το επεξεργαστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 10 Ιουνίου 2006 #13 Share 10 Ιουνίου 2006 Φιλε Νικο πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Και τα φυτα σου ειναι μια χαρα.Φτου-Φτου-Φτου. Πολυ καλη δουλεια και ωραια παρουσιαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 10 Ιουνίου 2006 #14 Share 10 Ιουνίου 2006 NICE AQUARIUM .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Ιουνίου 2006 #15 Share 11 Ιουνίου 2006 Συγχαρητήρια! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Την φωτογραφία στο πρώτο ποστ την βλέπω κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 11 Ιουνίου 2006 Author #16 Share 11 Ιουνίου 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Μόλις τελειώσω και με τα φυτά θα ανεβάσω καινούρια photo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristina 11 Σεπτεμβρίου 2006 #17 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 GEIA ! Το ενυδρειο σου φιλε μου ειναι απλα υπεροχο!! Ειλικρινα εγω δεν νομιζω να τα καταφερω τοσο καλα. Καλη συνεχεια!!!! ΒΥΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 11 Σεπτεμβρίου 2006 Author #18 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ kristina... Το ενυδρείο βέβαια έχει αλλάξει λίγο χωρίς να είναι στην τελική του μορφή. Πάντως μην απογοητεύεσαι.Η όποια δυσκολία ίσως είναι στην αρχή. Σκέψου πως εμένα αυτό ήταν το πρώτο μου ενυδρείο. Thx anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 12 Σεπτεμβρίου 2006 #19 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Πολλη καλη προσπαθεια ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 12 Σεπτεμβρίου 2006 Author #20 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ zapetros... Μόλις το τελειώσω θα ανανεώσω την photo της παρουσίασης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 12 Σεπτεμβρίου 2006 #21 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Νικολακη να ναι καλα ο φιλος σου!! Παντος ειναι πολυ ωραιο,ΜΠΡΑΒΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος