lans 2 Μαρτίου 2010 #1 Share 2 Μαρτίου 2010 Αρχησαν τα προβληματα!Ειναι ολα τα ηλεκτροδια ειναι συμβατα ως προς τη τοποθετηση με τους c/r!Εννοω παχος κ διαμετρου υποδοχης.Αν οχι τι πρεπει να προσεξουμε? γιατι σε μενα δεν εφαρμοζουνε, ηλεκτρδιο της συσκευης milwaukee MA911B/2 k c/r της aquanuat το ηλεκτροδιο εχει μεγαλητερο παχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Μαρτίου 2010 #2 Share 2 Μαρτίου 2010 mod note Φίλε lans, έχεις ανοίξει το ίδιο θέμα 6 φορές. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του φόρουμ μπορείς να το αναφέρεις για να σε βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lans 2 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 2 Μαρτίου 2010 Νομιζω ειμαι οκ απλος μου εδειχνε οτι κολλαει κ δεν μου μου περναει το νεο θεμα.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Μαρτίου 2010 #4 Share 5 Μαρτίου 2010 Αρχησαν τα προβληματα!Ειναι ολα τα ηλεκτροδια ειναι συμβατα ως προς τη τοποθετηση με τους c/r!Εννοω παχος κ διαμετρου υποδοχης.Αν οχι τι πρεπει να προσεξουμε? γιατι σε μενα δεν εφαρμοζουνε, ηλεκτρδιο της συσκευης milwaukee MA911B/2 k c/r της aquanuat το ηλεκτροδιο εχει μεγαλητερο παχος. Συνήθως ναι. Δες αν η εταιρία του ριάκτορα σου βγάζει κάποιο άλλο εξάρτημα που να προσαρμόζετε κάπως και να μπει το συγκεκριμένο ηλεκτρόδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος