fotis 1 Μαρτίου 2010 #1 Share 1 Μαρτίου 2010 καλησπερα! ψαχνω να βρω ενα διακοσμητικο ξυλο / ριζα για το ενυδρειο μου και δεν μπορω να βρω τιποτα αξιολογο! καμια ιδεα??? thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Μαρτίου 2010 #2 Share 1 Μαρτίου 2010 ερευνα αγορας στα πετσοπ για ανευρεση της καταλληλης ριζας.... δεν υπαρχει κατι αλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 1 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 1 Μαρτίου 2010 εχω ψαξει παντου!! thanks παντως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 2 Μαρτίου 2010 #4 Share 2 Μαρτίου 2010 καλισπερα, καπου πηρε το εξυπνο ματακι μου ενα συμφουριστα που ελεγε κατι με τα κλαδια κισσου αλλα δεν ειμαι απολυτα βεβαιος αν το καταλαβα και καλα , οτι τα ξερανε και τα εδεσε μεταξυ τους, ψαξτο λιγο αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 2 Μαρτίου 2010 #5 Share 2 Μαρτίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36859 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος