papas 1 Μαρτίου 2010 #1 Share 1 Μαρτίου 2010 Συγνωμη που γινομαι κουραστικος απλα εχω βγαλει τα ματια μου και δεν το βρισκω οποιος το ξερει προσφερει μεγαλη βοηθεια Σας ευχαριστω εκ βαθεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 1 Μαρτίου 2010 Author #2 Share 1 Μαρτίου 2010 μηπως ειναι αυτο Aequidens portalegrensis, το ξερω ειναι χαλια φωτο αλλα δεν γινοταν αλλιως ,απλα με μπερδευουν οι ριγες του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
despina 1 Μαρτίου 2010 #3 Share 1 Μαρτίου 2010 http://fishprofiles.com/profiles/marine/Ci...hagus_ramirezi/ δεν φαινεται καθαρα,γιατο με καθε επιφυλαξη.....περιμενε και καποιον εμπειροτερο!καμια καλυτερη φωτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 1 Μαρτίου 2010 #4 Share 1 Μαρτίου 2010 εισαι τυχερος εχω το ιδιο ακριβως!! ειναι τρομερο ψαρι με προσωπικοτητα!! ειναι ramirezi balloon!! σαν αυτα που σου εδει3ε η despoina αλλα πιο φουσκωτο για αυτο και το λενε balloon δεν ειναι καπως φουσκωτο?? (δεν βοηθαει πολυ η pic ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Μαρτίου 2010 #5 Share 2 Μαρτίου 2010 Δε χρειαζεται να ανατρεχουμε στο ιντερνετ και να ψαχνουμε.... οταν τα εχουμε μεσα στο "σπιτι" μας.... Οριστε φιλε μου το ψαρακι σου.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 2 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 2 Μαρτίου 2010 ολοι σας εισαστε καταπληκικοι , μονο που δεν ειναι δικα μου, απλα απο οτι ειδα ειναι κιχλιδες οποτε εκει που ειναι δυσκολα να επιβιωσουν, μαλλον θα περιελθουν στην κατοχη μου αλλα κε εγω μεχρι να ετοιμασω ενα καταληλλο ενυδριο θα μπουν στο κοινωνικο μου η σε ενα μικρο 20 λιτρων(ξερω οτι δεν φτανει απλα δεν εχω ετοιμο ακομα το αλλο) Σας ξανα θερμοευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος