Jump to content

Αυτοκίνητα και...... αυτοκινητάκια

Recommended Posts

σιγα μην δωσουμε και 200 ευρο την ημερα που κοστιζουν κατι ξενοδοχεια στην μυκονο.

βρισκεις και με 1500! :D

βρισκεις και με 1500! :unsure:

ρε παιδια παιζουν τετοιες ευκαιριες κ τα κρατατε για την παρτυ σας? :rasp::blink::D

Το θέμα δεν είναι τι θέλουμε αλλά τι μπορούμε να έχουμε και δεν λέω για την αγορά του αλλά για την συντήρηση...και εμένα μ'αρέσει το camaro το καινούργιο, το skyline κ.α αλλά έχω ενα C4 coupe..Στο θέμα βελτιώσεων μέχρι ένα σημείο ναι μετά πιστεύω είναι πεταμένα χρήματα(έχω γνωστό που έχει ρίξει 50000 πάνω στο αμάξι και με τα ίδια και λιγότερα πέρνει ενα EVO και κάνει την δουλειά του)...και αρκετοί δεν καταλαβαίνουν οτι αυξάνοντας τα άλογα της μηχανής αυξάνετε και η κατανάλωση καυσίμου,νυστικό αρκούδι δεν χωρεύει.τα άλογα που μπορείς να πάρεις χωρίς αύξηση της κατανάλωσης είναι πολύ λίγα(πχ σε αυτοκίνητο 1600cc περίπου 5 άλογα,μέχρι εκεί μετά αρχίζει η μάσα).

Απο θέμα ford για μένα μόνο η αμερικάνικη έχει αξία η ευρωπαική απο μακριά...απο BMW μόνο Μ3,5,6...Απο ευρώπη μετα μόνο citroen-peugeot λόγο των αμέτρητων βελτιώσεων που δέχονται...Japan με 1000 εκτός toyota..έχουμε δεί όλοι τα λάθη τους...

Έγινε επεξεργασία - Shadow_1

Γιαυτο....

Παρτε ενα Σμαρτακι... να εισαστε και σμαρτ.... και φθηνοι!!! :D

Γιαυτο....

Παρτε ενα Σμαρτακι... να εισαστε και σμαρτ.... και φθηνοι!!! :D

Φθηνό δέν θα το έλεγα το smart βολικό για Αθήνα ναι...

Φθηνό δέν θα το έλεγα το smart βολικό για Αθήνα ναι...

Οχι για να το αγορασεις.... αλλα απο θεμα συντηρησης!!!

βενζινη, τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια.... κλπ.... :D

Οχι για να το αγορασεις.... αλλα απο θεμα συντηρησης!!!

βενζινη, τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια.... κλπ.... :D

:unsure:

για μενα το smart ειναι ενα ακριβο αυτοκινητο το οποιο προοριζεται καθαρα για ''δευτερο''.

δηλ μετακινησεις μεσα στην πολη.

και μουρατο κ φιλικο προς το περιβαλλον! :D

Κινηση σε 4 τροχους :D:unsure:

___________.bmp

Δεν θελω να μιλησω για καυσιμα γιατι θα σας καψω ολους.... :blink:

Ναι καλά... πές πόσα isotonic χρειάζεσαι μετά απο 1 ώρα scate+το φαί+εισητήρια για να γυρίσεις απο το Σύνταγμα+++ :rasp::blink::hysterical:

Ναι καλά... πές πόσα isotonic χρειάζεσαι μετά απο 1 ώρα scate+το φαί+εισητήρια για να γυρίσεις απο το Σύνταγμα+++ :unsure::blink::rasp:

Μενω χαλκιδα και μολις 14 λεπτα μακρια(με το πατινι) απο το δευτερο καλυτερο παρκο στην Ελλαδα...

Τι να το κανω το συνταγμα...:blink:

Τα μονα καυσιμα ειναι κατι γυαλινα μπορντο μπουκαλακια.. :hysterical:

Οσο για τους "καγκουρες" που γουσταρουν φασαρια μπορω να διαβεβεωσω πως ειναι κανει παραπανω θορυβο ενα Πατινι στον δρομο... :hysterical::hysterical::rasp:

Ξεφυγαμε ομως...

Απο αμαξι οταν και αν παρω θα το εψηνα για κανενα Σκαραβαιο...

:D

Καταρχήν... Ατμόσφαιρα και τα μυαλά στο μπλέντερ! Το τούρμο είναι για τα Smart-άκια :D

Respect για ολλες τις Μ3 και ειδικα την τελευταια με το 0-100% μπλοκε (και η προηγουμενη εχει τετοιο αλλα λειτουργει διαφορετικα).Η επομενη θα ειναι με turbo και δεν με χαλαει καθολου.

Οσο για τα καινουρια αμερικανικα.Ειχα την τυχη να οδηγησω το mustag GT.

Εντυπωσεις:Ομορφο,γρηγορο,σπιναρει για πλακα,εχει φοβερο ηχο αλλα και ενα απο τα πιο αθλια σε αισθηση τιμονια που εχω πιασει.Θα ηθελα να το εχω στο γκαραζ μου αλλα να μην το εχω πληρωσει εγω.

Απο τα αμερικανικα,το μονο που επαθα πλακα οταν το οδηγησα,ενω δεν το περιμενα με τιποτα,ειναι η corvette C06 (η Ζ06 πρεπει απλα να ειναι απο αλλο πλανητη).Ξερω οτι ειναι βλαχοαμερικανια,αλλα μου εκανε φοβερη εντυπωση.

Προτιμηση μου ειναι οτι εχει πισω κινηση,μπλοκε και καλο τιμονι.Χειροκινητο βεβαια.Εξαιρεση το Εvo 7-Evo 10.

Δια τους ασθενεις με τα μηχανοκινητα τετρατροχα.

Διοτι ο ηχος ειναι το ημισι του παντος.

:D

τεικ ιτι ιζι ρε

Αρρωστια λεμε!! :D:unsure::blink:

(μην το κανιβαλισουμε και καταλληξουμε να βλεπουμε starllet στα λιμανακια μονο) :rasp:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...