Sta8hs000 1 Μαρτίου 2010 #1 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους!!!! Μολις γυρισα απο το Λονδινο και οπως ειχα υποσχεθει οριστε μερικες φωτο απο το aquarium...Bεβαια τα βιντεο ειναι που αξιζουν αλλα πρεπει να βρω χρονο να τα ανεβασω Youtube πρωτα... Απολαυστε.. Piranha: Διαφορα Γλυκου: REEF: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 1 Μαρτίου 2010 #2 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλό δεν ήταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 1 Μαρτίου 2010 (edited) part 2 aggressive fish only Και ενα μεσογιακο με τσιπουρες... Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2010 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλό δεν ήταν? Καλο ηταν αν ξεχασω τα 50 λεπτα που περιμενα στην ουρα και τις 18 λιρες για να μπω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Μαρτίου 2010 #5 Share 1 Μαρτίου 2010 Αξιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 1 Μαρτίου 2010 #6 Share 1 Μαρτίου 2010 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 1 Μαρτίου 2010 #7 Share 1 Μαρτίου 2010 (edited) Στάθη ελπίζω να μην σου χαλάω το ποστ..μερικές φώτο απο την δική μου πρόσφατη επίσκεψη στο ενυδρείο του Λονδίνου!! Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2010 - NickTheFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 1 Μαρτίου 2010 #8 Share 1 Μαρτίου 2010 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 1 Μαρτίου 2010 #9 Share 1 Μαρτίου 2010 Στάθη ελπίζω να μην σου χαλάω το ποστ..μερικές φώτο απο την δική μου πρόσφατη επίσκεψη στο ενυδρείο του Λονδίνου!! Έχω κι εγώ καμιά 500αριά από αυτό το ενυδρείο αλλά βαρέθηκα να ανεβάσω !Πάνω κάτω ίδιες με τις δικές σας είναι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 1 Μαρτίου 2010 #10 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλως ηρθες πισω μουρλε! Δεν πιστευω να σπαει καθολου ο καρπος εεε....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Μαρτίου 2010 #11 Share 1 Μαρτίου 2010 Μπράβο παιδιά πολύ ωραίες εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Μαρτίου 2010 Author #12 Share 1 Μαρτίου 2010 Στάθη ελπίζω να μην σου χαλάω το ποστ..μερικές φώτο απο την δική μου πρόσφατη επίσκεψη στο ενυδρείο του Λονδίνου!! Oχι φυσικα νικο!!!! Καλως ηρθες πισω μουρλε! Δεν πιστευω να σπαει καθολου ο καρπος εεε....? οχι... αλλα.... ΠΟΛΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ρε παιδι μου στο λονδινο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Μαρτίου 2010 #13 Share 1 Μαρτίου 2010 Oχι φυσικα νικο!!!! οχι... αλλα.... ΠΟΛΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ρε παιδι μου στο λονδινο..... Καλως ήρθες σταθουκο..... επι το εργον τωρα!!! Μην εισαστε ρατσιστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 1 Μαρτίου 2010 #14 Share 1 Μαρτίου 2010 (edited) Καλως ήρθες σταθουκο..... επι το εργον τωρα!!! Μην εισαστε ρατσιστες... Μην ακούσεις εσυ για Λούγκρες..δε μπορείς αν δεν το σχολιάσεις....Καλή όρεξη Νικόλα..δεν ξερω ποιο απο τα 2 προτιμάς..την επόμενη φορά θα σου φέρω οποιο απο τα 2 επιλέξεις.. Ο φίλος σου Νικος Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2010 - NickTheFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 1 Μαρτίου 2010 #15 Share 1 Μαρτίου 2010 πω ολα τα λεφτα τα πιρανχα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 1 Μαρτίου 2010 #16 Share 1 Μαρτίου 2010 Η πρωτη φωτογραφια Νικο ειναι ιεροσυλια! Ο Λουτσο μολις εκλεισε εισητηρια για Λονδινο γι'αυτο δεν απανταει! Ωραιο το ενυδρειο παρεπιπτοντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Μαρτίου 2010 #17 Share 1 Μαρτίου 2010 Ομορφα πραγματα... Ευχαριστουμε Σταθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Μαρτίου 2010 #18 Share 1 Μαρτίου 2010 Μην ακούσεις εσυ για Λούγκρες..δε μπορείς αν δεν το σχολιάσεις....Καλή όρεξη Νικόλα..δεν ξερω ποιο απο τα 2 προτιμάς..την επόμενη φορά θα σου φέρω οποιο απο τα 2 επιλέξεις.. Ο φίλος σου Νικος Ειμαι στη δουλεια ρε Κωστη........ μην ξεχνας οτι δουλευουμε τα πρωινα!!! Νικο.... Η λυση ειναι ευκολη.... Το πρωτο.... μέσα στο δευτερο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαρτίου 2010 #19 Share 1 Μαρτίου 2010 δεν ειναι τσιπουρες εκεινες φιλε σαργοι ειναι :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Μαρτίου 2010 #20 Share 1 Μαρτίου 2010 δεν ειναι τσιπουρες εκεινες φιλε σαργοι ειναι :* Δε θα διαφωνησω... ουτε θα συμφωνησω μαζι σου.... Γιατι δε μας βοηθουν οι φωτογραφιες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Μαρτίου 2010 Author #21 Share 1 Μαρτίου 2010 δεν ειναι τσιπουρες εκεινες φιλε σαργοι ειναι :* Σαργοι!? τοσο μεγαλοι???? το καθε ενα ηταν περιπου 30 - 40 ποντους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 1 Μαρτίου 2010 #22 Share 1 Μαρτίου 2010 δεν ειναι τσιπουρες εκεινες φιλε σαργοι ειναι :* Και κακαρέλους είχε αυτο το ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 2 Μαρτίου 2010 #23 Share 2 Μαρτίου 2010 (edited) οι τσιπουρες δεν εχουν μαυρο στην ουρα παρα μονο καποιες μικρες( απ'οτι ξερω παντα) για αθτο και το ειπα αν και φαινετε και απο το σχημα , τελοσπαντων πολυ ωραιες φοτο παντως Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2010 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος