mizu 28 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους και όλες. Παρακολουθώ σιωπηλά εδώ και λίγο καιρό τα θέματα που αναπτύσσονται στο forum πριν αποφασίσω να σας συστηθώ. Ο λόγος είναι ότι επέλεξα να μελετήσω όσο πιο πολύ μπορούσα αυτό το "χόμπι" πριν γίνω ο ίδιος χομπίστας! Και η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να στήνω το πρώτο μου ενυδρείο, ενώ ήδη έχω φτιάξει τη πρώτη μου "φυτεμένη" γυάλα! Αφού είδα με τα μάτια μου αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά να στήσω και έχοντας διαβάσει αρκετά από τα λεγόμενα αυτού το forum καθώς και 2-3 βιβλία που κατάφερα να "δανειστώ", έχω ξεκινήσει να οργανώνω την αγορά όλων εκείνων των ειδών που θα συστήσουν ένα ενυδρείο 160L (90*35*50) με σκοπώ να φιλοξενήσει 3-4 δίσκους και κάποια φυτά. Έχω μελετήσει αρκετά στις databases σχετικά με φυτά που ζουν σε μέρη στα οποία ζει ο άγριος δίσκος και είμαι σε αναζήτηση του κατάλληλου φωτισμού και βεβαίως της ανάλογης παρέας τους. Ελπίζω σύντομα η αντλία να μπει μπροστά φιλτράροντας το πρώτο "σκοτεινό" νερό στο σπίτι μου! Ως προς τη γυάλα... θα "εξαγριώσω" ίσως κάποιους εδώ λέγοντας ότι πρόκειται για μια γυάλα 2,5-3L η οποία φιλοξενεί ένα μονομάχο, μία Anubias και ένα Cladophora aegagropila, υπόσχομαι όμως σύντομα να μπει σε ένα mini ενυδρείο! Αυτά γι' αρχή, επιφυλάσσομαι για photos!! Φιλικά mizu Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2010 - mizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 http://www.facebook.com/photo.php?pid=1013...p;id=1016755926 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Kαλώς ήρθες φίλε... Όσον αφορά τους δίσκους, θα σε συμβουλέψουν οι ειδική. Εγώ δεν σκαμπάζω. Τώρα για τον μονομάχο, αφού έχεις διαβάσει και ξέρεις πέντα πράγματα, βγάλτον όσο πιο γρήγορα γίνεται από το μπουκάλι τις κοκα-κολά ( ) και δώστου κανένα εικοσάλιτρο. Δεν είναι και συμαντικό έξοδο... Καλή συνέχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς ήρθες και καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 28 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornyboy.nuts 1 Μαρτίου 2010 #8 Share 1 Μαρτίου 2010 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Μαρτίου 2010 #9 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλως ηρθες στο Αquazone, καλη διαμονη και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 1 Μαρτίου 2010 #10 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 1 Μαρτίου 2010 #11 Share 1 Μαρτίου 2010 καλως ηρθες φιλε μου.τωρα για τους δισκους εκει θα εχεις καποια προβληματακια να αντιμετωπισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Μαρτίου 2010 #12 Share 1 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Μαρτίου 2010 #13 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες φίλε! Θα με ενδιέφερε να μας έλεγες κάποια πράγματα για τη γυάλα, χρόνος που τρέχει, φωτισμός, αλλαγές νερού κλπ καθώς επιχειρώ κάτι αντίστοιχο με γαρίδες και χωρίς φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 1 Μαρτίου 2010 #14 Share 1 Μαρτίου 2010 και καλή συνέχεια στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Μαρτίου 2010 #15 Share 1 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες στη παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts