istellas 9 Ιουνίου 2006 #1 Share 9 Ιουνίου 2006 Για δείτε και αυτήν την version!!! http://www.youtube.com/watch?v=M2roPaSJdk0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 9 Ιουνίου 2006 #2 Share 9 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω εμένα μου άρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Ιουνίου 2006 #3 Share 10 Ιουνίου 2006 Τραγικο ειναι!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Ιουνίου 2006 #4 Share 11 Ιουνίου 2006 Σαν τραγούδι μπορεί να είναι ωραίο ….αλλά αυτά τα λόγια …………; Δεν ξέρω εσάς , εμένα με θλίβει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν . Έχω την εντύπωση ότι μου χαλάνε τη ψυχική ηρεμία . Την όποια ψυχική ηρεμία μπορεί να έχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 11 Ιουνίου 2006 #5 Share 11 Ιουνίου 2006 Τραγικο ειναι!!!!!!!!!!!! 25435[/snapback] Ναι.......... ενώ πρίν ήταν καλύτερο.... εγώ πάντως στο μπάνιο μου λέω καλύτερα τραγούδια από αυτό και τα τραγουδάω καλύτερα από τους φετινούς "νικητές" ( ) της Eurovision!!!!! Υ.Γ.: Καλά ντε μην βαράτε όλοι μαζί, αν σας καλέσω να με ακούσετε φέρτε και τις ωτοασπίδες σας μαζί!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Ιουνίου 2006 #6 Share 11 Ιουνίου 2006 Πωωωωω ξενερωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος