Jump to content

Μύθος ή Πραγματικότητα???

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος Μύθος ή Πραγματικότητα???

Ένας φίλος μου είπε όταν προσπαθούσα να στήσω τον βράχο του ενυδρείου ότι καλύτερο ήταν να φτιάξουμε ένα καλούπι και να φτιάξουμε εμείς βράχο.Ρώτησα λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε βράχο και μου είπε με τσιμέντο αραγωνίτη και αλάτι.

Ισχύει κάτι τέτοιο???

Ένας χρήστης από άλλο forum με κάλυψε.Βάζω το βίντεο για να δούνε και άλλοι πως μπορει να φτιάξει κανεις βραχο

Έγινε επεξεργασία - Νίκος_Κρικ

εχω ακουσει κ εγω οτι γινεται αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σηκωσει την βιολογια ενος ενυδρειου. κ τον βραχο εκτος απο ομορφια τον βαζουμε κ για την βιολογια του.. παντος δεν ειναι ασκημη ιδεα να φτιαξεις τετοιο(βραχο) για να τον εχεις σαν βαση.. αντη για πλαστικη βαση να εχεις τετοιο βραχο αναμεσα στον αραγωνητη κ τον κανονικο βραχο σου!!!!!

Στην Αμερική λόγο απαγόρευσης ξηλώματος βράχου είτε αυτός θα πουληθεί ως ζωντανός είτε ως ψόφιους έχουν καταφύγει σε τέτοιες λύσεις.Φυσικά και είναι αποτελεσματικές μειώνεις το κόστος και δεν είναι καταστροφικό προς το περιβάλουν.Εννοείτε ότι αν τα υλικά είναι τα ενδεδειγμένα και κατασκευαστικά υπάρχει μια εμπειρία τότε δεν θα υπάρχει κανείς αισθητικός λόγος που θα σε περιορίζει να το βάλεις σαν βάση μόνο.Από άποψη βιολογίας και πάλι αν είναι σωστά κατασκευασμένος με αρκετούς πόρους τότε δεν θα είναι υποδεέστερος βιολογικά από οποιονδήποτε βράχο.

Έγινε επεξεργασία - salamander

Στην Αμερική λόγο απαγόρευσης ξηλώματος βράχου είτε αυτός θα πουληθεί ως ζωντανός είτε ως ψόφιους έχουν καταφύγει σε τέτοιες λύσεις.Φυσικά και είναι αποτελεσματικές μειώνεις το κόστος και δεν είναι καταστροφικό προς το περιβάλουν.Εννοείτε ότι αν τα υλικά είναι τα ενδεδειγμένα και κατασκευαστικά υπάρχει μια εμπειρία τότε δεν θα υπάρχει κανείς αισθητικός λόγος που θα σε περιορίζει να το βάλεις σαν βάση μόνο.Από άποψη βιολογίας και πάλι αν είναι σωστά κατασκευασμένος με αρκετούς πόρους τότε δεν θα είναι υποδεέστερος βιολογικά από οποιονδήποτε βράχο.

Δεν νομίζω ότι σε καμιά περίπτωση μπορούμε να μιλήσυμε εδω γιά ζωντανό βράχο, όπως λέει ο τίτλος στο βιντεάκι....ποιός ζωντανός βράχος;ζωνατνός βράχος είναι εκείνος που έρχεται κατευθείαν απο την θάλασσα και μέσα του κρύβει διάφορες μορφές ζωής, ευπρόδεκτες η όχι.

Εδω τι ζωή κουβαλάνε αυτές οι τεχνικές πέτρες;

Γιά ψεύτικος βράχος και γιά βάσεις μιά χαρά είναι, όμως μέχρι εκεί.

Έγινε επεξεργασία - Big Blue

δεν μίλησα σε καμία περίπτωση για το συγκεκριμένο βίντεο.

(μυθος η πραγματικοτητα) :hysterical: ας παρουμε ενα παραδηγμα ποσει θαλλασινει κ ρεεφαδες ηπαρχουνε στο a/z αν βαλουμε σηνολο ποσα kg live rock εχοθμε ολει μαζει, τακα-τακα μαζεφτηκανε κατει (τονους)!φανταστητε σε ολον τον κοζμω,αν δηλαδει ολα μας τα live rock ητανε fitzi δεν θα ηπιρχανε αφτα να νισια αλο!ενοιτε πος ενα τεραστιο μερος του εμπορηκου live rock ειναι τεχνηκα υβριδια.πρην κατει μερες ημουν σε εναν σηνχομπηστα να παρο ενα ψαρι,κ μου λει πουλαω κ το live rock ενα απο αφτα τα κοματηα ητανε ενα απο αφτα τα αμερικανικα τεχνικα υβριδια!κ το καλιτερο ηταν φτιαγμενω απο τζιμεντο μ βοτζαλα :hysterical: κ το πωλησανε στο παληκαρει για ψωφιο live rock :D επηδει μου αρεσει κ ασκωλουμε μ το σεγκειριμενο αντηκιμενο περι( live rock)αν θελει ο θεουλης καπια μερα θα γραπσω ενα αρθο περι live rock με τητλο η (αποκαλιψει) :hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...