aquamike 26 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια τι θα λεγατε να κανουμε ενα ψαροκαφε απο τα μερη μου ειναι πολυ ωραια περιοχη πειραιας μαρινα ζεα εχουμε πολλες επιλογες flocafe costa costa πισινα kitchen bar παιδια θα χαρω πολυ να γινει κατι τετοιο ειναι πολυ ωραια !! Αντε μηπως και ερθει η aquaπορωση και απο τον πειραια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια τι θα λεγατε να κανουμε ενα ψαροκαφε απο τα μερη μου ειναι πολυ ωραια περιοχη πειραιας μαρινα ζεα εχουμε πολλες επιλογες flocafe costa costa πισινα kitchen bar παιδια θα χαρω πολυ να γινει κατι τετοιο ειναι πολυ ωραια !! Αντε μηπως και ερθει η aquaπορωση και απο τον πειραια!!! Το Olympico.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 χαχα εννοω πιο κεντρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλοκαίρι στον Αχινό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Αν και ειμαι γεννημενος και μεγαλωμενος εκει,δεν αλλαζω το Olympico Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Αν και ειμαι γεννημενος και μεγαλωμενος εκει,δεν αλλαζω το Olympico τοσο ωραίες ειναι οι γκαρσόνες εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 τοσο ωραίες ειναι οι γκαρσόνες εκεί? αμιιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 27 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 αμιιιιιιιιι Άσε ρε Στράτο, γιατί δεν λες ότι θέλεις να είσαι δίπλα από τον ΓΑΥΡΟ για να παίρνεις μυρωδιά ?????. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Οντως διπλα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 27 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Το Olympico προσφερει ευκολη προσβαση απο ολες τις περιοχες της Αθηνας, οπως επισης και ευκολο παρκαρισμα!!! Οσο για τη Ζεα.......ας το καλυτερα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 27 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλοκαίρι στον Αχινό.... Αμα κερασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Εχει δικιο ο Νινταλ.... Ευκολο παρκινκ.... Ευκολη πρόσβαση με όλα τα μεσα... Μας ξερουν... και ξερουν και τις ιδιαιρετοτητες μας... Αλλα... εχουν ακριβα τη βαρελισια!!! Παντως... αν μια συναντηση ΔΕΝ γινει εκει.... θα γίνει ή στο Ξενοδοχειο του κωστα... ή σε ταβερνα με κοψιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 27 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Εχει δικιο ο Νινταλ.... Ευκολο παρκινκ.... Ευκολη πρόσβαση με όλα τα μεσα... Μας ξερουν... και ξερουν και τις ιδιαιρετοτητες μας... Αλλα... εχουν ακριβα τη βαρελισια!!! Παντως... αν μια συναντηση ΔΕΝ γινει εκει.... θα γίνει ή στο Ξενοδοχειο του κωστα... ή σε ταβερνα με κοψιδια!!! Τσιπουραδικο στην Χαλκιδα τι σας λεει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 27 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 εγω κολλησα στο ξενοδοχειο του κωστα...... (ειναι τσαμπα η μπυρα....η.....τσαμπα δουλευω στην πισινα του για καμια μπυρα!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 1 Μαρτίου 2010 #15 Share 1 Μαρτίου 2010 Συμφωνος και εγω για φαγοποτη ομαδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 1 Μαρτίου 2010 #16 Share 1 Μαρτίου 2010 Ταβερνα παιδια,ειστε κανιβαλοι εσεις δεν το ρισκαρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Μαρτίου 2010 #17 Share 1 Μαρτίου 2010 Ταβερνα παιδια,ειστε κανιβαλοι εσεις δεν το ρισκαρω! Βασικα σε ταβερνα θα την βγαλουμε φτηνα...Κωστα φερε τα ψαρια εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 1 Μαρτίου 2010 #18 Share 1 Μαρτίου 2010 (edited) Ακυρο Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2010 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Μαρτίου 2010 #19 Share 2 Μαρτίου 2010 Ευκαιρια να φαμε.... του σκασμου!!!! Ποιος θα πληρωσει ομως δεν ειπατε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 2 Μαρτίου 2010 #20 Share 2 Μαρτίου 2010 Ευκαιρια να φαμε.... του σκασμου!!!! Ποιος θα πληρωσει ομως δεν ειπατε!!! Αυτος που θα φαει το περισσοτερο οποτε κανε κρατει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Μαρτίου 2010 #21 Share 2 Μαρτίου 2010 Εγώ προτείνω να πάμε καλύβια να φάμε μέχρι σκασμού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος