saradoulis 26 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια εχω το test kh της salifert. μπορει καποιος να μου πει πως το κανεις γιατι απο αγγλικα ενα lower εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 26 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον περνεις 4ml νερο απο το ενυδρειο μετα κουνας καλα το πρασινο υγρο που εχεις μεσα(KH-ind) κ ριχνεις 2 σταγονες στο δοχειο με το νερο. στιν λεπτη σιριγκα κουμπονεις την πλαστικη μυτη που εχει μεσα κ το βαζεις μεσα στο αλλο μπουκαλακι που λεει ΚΗ κ τραβας μεχρι το μαυρο λαστιχακι τις σιριγκας να παει στο 10. το υγρο θε ειναι περιποου στο 8 αλλα ειναι γιατι το υπολοιπο ειναι στην πλαστικη μυτη.. μετα ριχνεις σταγωνα σταγωνα μεσα στο δοχειο με το νερο μεχρι απο μπλε πρασινο να γινει πορτοκαλοκοκκινο η ροζ.. μολις αλλαξει χρωμα κοιτας το μαυρο λαστιχακι της σιριγκας σε ποιο νουμερο ειναι. κ μεσα το χαρτι εχει αναλιτικα για καθε νουμε κ τιμες ΚΗ κ ALK... ελπιζω να βοηθησα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kentavros 26 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 μπορεις να δεις εδω για ολα τα test salifert http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=29017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 ειστε μεγαλοι και οι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Το test τωρα δειχνει 12.8 καλα ειμαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Το test τωρα δειχνει 12.8 καλα ειμαι? Τι κοραλια εχεις μεσα και ποσο καιρο τρεχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 μια ephylia ancora και green mushrooms. Τρεχει περι τους 2 μισι μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 26 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Εριχνες προσθετα για alkalinity και εχεις τοσο πολυ? Μην κανεις τιποτα προς το παρον και αστο να πεσει σιγα-σιγα μονο του.Οταν φτασει στο 8-10,κρατα το εκει καπου,σταθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 δεν εχω ριξει κατι ποτε για σκληροτητα το αφηνω να πεσει θα κανω και μια αλλαγη και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος