giannisaek 26 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα είναι καλό για τα γκάπυ σε κάθε αλλαγή νερού να ρίχνουμε αλάτι; αναφέρομαι για το νερό της Θεσσαλονίκης που είναι σκληρό. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 26 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Εγω είχα τεσσερα χρονια γκαπάκια και δεν έριχνα, χωρις κανενα προβλημα! Εχω ακουσει οτι αλλοι ρίχνουν.. Αν φροντιζεις να κάνεις σωστές (15-30% με αντιχλωριο κ σωστη θερμοκρασιά) κ τάκτικες (εβδομαδιαία) αλλαγές νερου , ολα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisaek 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Είτε ρίξω είτε δεν ρίξω το ίδιο πράγμα είναι έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 26 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω αν έχεις ζωντανα φυτά στη γυάλα σου, αλλα δεν το πολυαγαπανε το αλάτι αυτα. Οσο για τα ψαράκια σε μικρες δοσεις ισως να βοήθάει σαν προληψη ασθενειών, αλλα αν φροντιζεις το ενυδρειο σου θα έλεγα να μην βάζεις.. Ας μιλησουν κ πιο εμπειροι φίλοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisaek 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω αν έχεις ζωντανα φυτά στη γυάλα σου, αλλα δεν το πολυαγαπανε το αλάτι αυτα. Οσο για τα ψαράκια σε μικρες δοσεις ισως να βοήθάει σαν προληψη ασθενειών, αλλα αν φροντιζεις το ενυδρειο σου θα έλεγα να μην βάζεις.. Ας μιλησουν κ πιο εμπειροι φίλοι.. Έχω φυτά και όπως είπες δεν θα αντέξουν το αλάτι, έτσι κι αλλιώς τα ψάρια ζούνε και χωρίς αυτό οπότε δεν θα βάλω. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Δεν ξερω αν έχεις ζωντανα φυτά στη γυάλα σου, αλλα δεν το πολυαγαπανε το αλάτι αυτα. Οσο για τα ψαράκια σε μικρες δοσεις ισως να βοήθάει σαν προληψη ασθενειών, αλλα αν φροντιζεις το ενυδρειο σου θα έλεγα να μην βάζεις.. Ας μιλησουν κ πιο εμπειροι φίλοι.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry305091 Μια επιπλεον επισημανση. Αν μπει αλατι στο νερο κανει πολυ καιρο να φυγει οσες και αλλαγες να κανεις. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 26 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 φιλε εγω εχω μονο γκαμπι!!!κ δν εχω κανει κατι τετοιο!!!μπορεις να μπεις εδω κ να μαθεις τα παντα για τ γκαμπι!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...ost&id=3100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisaek 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 (edited) φιλε εγω εχω μονο γκαμπι!!!κ δν εχω κανει κατι τετοιο!!!μπορεις να μπεις εδω κ να μαθεις τα παντα για τ γκαμπι!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...ost&id=3100 Πολύ χρήσιμο το ling ευχαριστώ. Λέει κάπου μέσα ότι: «Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ενώ κάποια guppies ζουν καλά χωρίς αλάτι, θεωρούνται επίσης από πολλούς υφάλμυρα (που σημαίνει ότι μπορούν να ζήσουν σε συνδυασμό φρέσκου και θαλασσινού νερού)». Πιστεύω ότι το νερό της Θεσσαλονίκης είναι καλό για τα γκάπυ. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2010 - giannisaek Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Εξαιρετικό αυτό για τα guppy ! Πολύ χρήσιμο και αναλυτικότατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 27 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 εγω απο εδω καταλαβα,εμαθα κ προσπαθω να μεγαλοσω τα γκαμπι μου ελπιζω να βοηθαει πραγματικα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 28 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Κατι θελω να ρωτησω που εχει σχεσει με τα γκαπυ αλλα ασχετο με το θεμα.... Αν ενοχλει εδω ας διαγραφει χωρις καμια παρεξηγηση... Ξυπνισα χθες το πρωι και το ενα θυλικο ηταν φαγωμενο λιγο πιο πανω απ τη κοιλια.... Μεσα εχω ενα αρσενικο και 3 θυλικα.... Πως μπορει να εγινε αυτο ???? Φυσικα το απομακρυνα και το εβαλα σε ενα 5 λιτρο αλλα δε μπορεσα να το σωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 28 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις μόνο guppy στο ενυδρείο σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 1 Μαρτίου 2010 #13 Share 1 Μαρτίου 2010 Αλατι θα πρεπει να βαλεις μονο αν τα ψαρακια σου γεννηθηκαν σ ενυδρειο που βαζαν αλατι καλο θα ηταν οταν παιρνουμε ψαρακια να ρωταμε καποιες λεπτομεριες Τωρα για το φαγωμενο ψαρακι θα μπορουσες να μας απαντησεις στην ερωτηση που σου κανει ο φιλος μας ποιο πανω για να μπορεσουνε να βρουμε τι μπορει να επαιξε για να μην ξανασυμβει αααααα να σε ρωτησω η συμπεριφορα της ειχε αλλαξει υπηρξε καποια αρρωστια στο ενυδρει σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 3 Μαρτίου 2010 #14 Share 3 Μαρτίου 2010 Kαμια αρρωστια και ναι εχω μονο guppy και σαλιγγαρια λαθρεπιβατες..... Τι ψαρια βυθου μπορουμε να βαλουμε μαζι τους ???? να σημειωσω οτι ειναι 90 λιτρα το ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 3 Μαρτίου 2010 #15 Share 3 Μαρτίου 2010 Ξυπνισα χθες το πρωι και το ενα θυλικο ηταν φαγωμενο λιγο πιο πανω απ τη κοιλια.... Μεσα εχω ενα αρσενικο και 3 θυλικα.... Πως μπορει να εγινε αυτο ???? Φυσικα το απομακρυνα και το εβαλα σε ενα 5 λιτρο αλλα δε μπορεσα να το σωσω Σίγουρα είχε πεθάνει πιο πριν χωρίς να το δείς και το περιποιηθήκαν τα υπόλοιπα μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 3 Μαρτίου 2010 #16 Share 3 Μαρτίου 2010 Τι ψαρια βυθου μπορουμε να βαλουμε μαζι τους ???? να σημειωσω οτι ειναι 90 λιτρα το ενυδρειο μου. Βασικά εγώ θα έλεγα για γατόψαρα αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα λίτρα, αν και νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 4 Μαρτίου 2010 #17 Share 4 Μαρτίου 2010 (edited) Βασικά εγώ θα έλεγα για γατόψαρα αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα λίτρα, αν και νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα! Μάλλον θες να πείς cory.Ναι μπορείς να βάλεις μια ομαδούλα (5-6) αρκεί να έχεις για υπόστρομα άμμο ή λεπτόκοκο χαλικάκι Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 5 Μαρτίου 2010 #18 Share 5 Μαρτίου 2010 Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας οταν θα ειναι ετοιμο θα κανω και την παρουσιαση!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος