NickTheFish 26 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Αρκετές φορές ποσταρω κάτι παταω δημοσιευση και με ανακατευθυνει στο forum χωρίς να εχει δημοσιευθει αυτο που εχω γράψει,όπως επίσης οταν προσπαθώ να σηκώσω φωτό με πετάει εκτος σαν να εχει πέσει το site...νομίζω οτι το προκαλεί ο Νικολούτσος(ειναι τζεντάι) επειδή δε με συμπαθεί.... .Ρίξτε μια ματιά στο πρόβλημα μου. Ευχαριστώ Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε μια δοκιμή να διαγράψεις τα cookies από τον browser σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ή κανε εξορκισμό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 26 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 και γω το παθαινω απο το pc της δουλειας απο το σπιτι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχω αλλάξει pc,ούτε καμια ρύθμιση...μου το κάνει και απο το κινητό απλά οχι πάντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι θεμα του πλοηγου σου με τι μπαινεις? Internet expolrer? Εγω δεν εχω αντιμετωπισει απο πουθενα προβλημα τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι θεμα του πλοηγου σου με τι μπαινεις? Internet expolrer? Εγω δεν εχω αντιμετωπισει απο πουθενα προβλημα τετοιο. Σπυρο με το chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Σπυρο με το chrome Και στα δυο (pc + κινητο) εχεις chrome? Για δοκιμασε να αλλαξεις στο ενα βαζωντας firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 27 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 κ γω εχω την εντυπωση οτι ο firefox ειναι πιο σταθερος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος