kwstas_original 3 Μαρτίου 2010 Author #26 Share 3 Μαρτίου 2010 (edited) Ολα τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου,που ειχε παρουσιαστει σαν φυτεμενο ΕΔΩ Το μονο που εχει αλλαξει στο ενυδρειο ειναι οτι αφαιρεθηκε η μια λαμπα,για την επιθυμητη σκοτεινια! Και το νερο του μονο οσμοση... Οντως το ψαρι εχει περασει πολλα....εφυγε απο τον Πανο για να παει στον Βαγγο οπου περασε τα πανδυνα! Δειχνει καλα,αλλα βγαινει απο τη ριζα του κυριος μολις σβησουν τα φωτα... Απο ορεξη....εεε...θα μπορουσε και καλητερα! Σπανια μπαινει χερι στο ενυδρειο του Αντωνη! Περασε και 3 βδομαδες καραντινα πριν τον βαλω εκει... Ρε σεις,δεν ειναι συμπεριφορα πιρανχα αυτη...τι του εκανε ο Βαγγελακης? Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2010 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Μαρτίου 2010 #27 Share 3 Μαρτίου 2010 (edited) Οντως πανεμορφο το ενυδρειο.. για να παει στον Βαγγο οπου περασε τα πανδυνα! Παρολα αυτα αρχιζω και τα παιρνω Τα endlers απο το προηγουμενο setup ειπες ε; Ρε σεις,δεν ειναι συμπεριφορα πιρανχα αυτη...τι του εκανε ο Βαγγελακης? Απλα δεν ειχα την δυνατοτητα να το ταιζω οτι εσυ τωρα Τιποτα αλλο.. Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2010 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 3 Μαρτίου 2010 #28 Share 3 Μαρτίου 2010 Πολύ ωραίο Κώστα το στήσιμο του ενυδρείου μπράβο Δώσε λίγο χρόνο στο ψαράκι σου και θα δεις την συμπεριφορά των πιράνχας......δεν θα μείνει ούτε ένα endlers μέσα, γι΄αυτό αν μπορείς βγάλτα τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 24 Απριλίου 2010 #29 Share 24 Απριλίου 2010 καποια εξελιξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 24 Απριλίου 2010 Author #30 Share 24 Απριλίου 2010 καποια εξελιξη; Ολα αψογα!! Τα εντλερς εχουνε γινει μιλιουνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 25 Απριλίου 2010 #31 Share 25 Απριλίου 2010 μπραβο φλε μου πολυ ωραιο το ενδρειο σου ωραιο στυσημο και πολυ καλο το μαυρο χαλικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Απριλίου 2010 #32 Share 25 Απριλίου 2010 Βαλε νεες φωτογραφιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratoos 27 Απριλίου 2010 #33 Share 27 Απριλίου 2010 πολυ ωραιο set up πανεμορφοσ ψαρησ.περιμενε λιγο να συνηθισει δεν θα παρει πολυ.κ ξαναβαλε χερι μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Απριλίου 2010 #34 Share 27 Απριλίου 2010 Γλυκας ειναι το μωρο μου! Μπραβο Κωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Απριλίου 2010 #35 Share 29 Απριλίου 2010 Xαχαχαχαχ Πλακα πλακα εχει παει... Παλαιο φαληρο,Ηλιουπολη,Χαιδαρι.. Και δεν ξερουμε πριν τον Πανο που βρισκοταν ποιος ειναι στο χαιδαρι ωρε???/10 χρονια εμενα εκει,,, κωστα,,,,,σε ποσα λιτρα τον εχεις????τωρα ποσο μεγαλος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 29 Απριλίου 2010 Author #36 Share 29 Απριλίου 2010 ποιος ειναι στο χαιδαρι ωρε???/10 χρονια εμενα εκει,,, κωστα,,,,,σε ποσα λιτρα τον εχεις????τωρα ποσο μεγαλος ειναι? Εγω ειμαι Χαιδαρι! Ειναι σε 120 λιτρα και δεν τον εχω μετρησει! Ε δε θα ναι....με το συμπαθειο...15-18 εκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Μαίου 2010 #37 Share 10 Μαίου 2010 Ωραίος! Ευτυχώς που στο έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος