Jump to content

Βοήθεια για φωτισμό!

cholymelan

Recommended Posts

καλησπερα.εχω ενα ενυδρειο 125 λίτρα anoubia μηκος 80cm.για reef ο φωτισμος του μαμήσιου δεν φτάνει!έχετε να προτείνετε κάτι επειδη δεν εχω ιδέα και απο που να πάω να ψάξω η που που μπορώ να βρω κάτι σε αυτο το μήκος ?τι φωτισμό θα χρειαστώ ακριβώς.ευχαριστώ

Γεια σου φίλε μου.

Να υπολογίζεις οτι χρειάζεσαι περιπου 1watt ανα λίτρο αν πηγαίνεις για reef, οποτε με περιπου κατι παραπάνω απο 100watt θα εισαι οκ.

Με δυο T5 54watt πιστευω οτι την κανεις την δουλεια σου.

Μεχρι στιγμης τι εχεις στο ενυδρειο σου?

Θελεις να κανεις πατενατ και να προσαρμοσεις στο καπακι τις λαμπες ή να πας για κατι καινουριο?

Αν πας για καινουριο, θα εχεις δυο μειονεκτηματα.

1ον το extra κοστος και 2ον οτι λόγω του οτι δεν θα εχεις καπάκι, θα εχεις μεγάλη εξάτμιση.

Γεια σου φίλε μου.

Να υπολογίζεις οτι χρειάζεσαι περιπου 1watt ανα λίτρο αν πηγαίνεις για reef, οποτε με περιπου κατι παραπάνω απο 100watt θα εισαι οκ.

Με δυο T5 54watt πιστευω οτι την κανεις την δουλεια σου.

Θελεις να κανεις πατενατ και να προσαρμοσεις στο καπακι τις λαμπες ή να πας για κατι καινουριο?

1ον το extra κοστος και 2ον οτι λόγω του οτι δεν θα εχεις καπάκι, θα εχεις μεγάλη εξάτμιση.

δυστιχώς δεν ξέρω απο πατέντες με λιγα λογια δεν πιανει το χερι μου!οποτε μαλλον σε κατι ετοιμο με βλεπω.που μπορώ να απευθυνθω?καποιο μαγαζι που να υπαρχει ευκολια να βρω?

Γεια σου φίλε μου.

Με δυο T5 54watt πιστευω οτι την κανεις την δουλεια σου. Οι 54w τ5 είναι 120cm άρα σίγουρα δεν κάνουν για 80cm ενυδρείο

Ένας καλός φωτισμός είναι αυτός που χρησιμοποιεί ο φίλος Διας και είναι ιδανικός για τα λίτρα σου

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=34617&st=0

Ένας καλός φωτισμός είναι αυτός που χρησιμοποιεί ο φίλος Διας και είναι ιδανικός για τα λίτρα σου

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=34617&st=0

μου προτεινανε να παρω δυο φωτιστικα hagen life glo 2x24 watt.τι λέτε? θα κάνω δουλειά?

μου προτεινανε να παρω δυο φωτιστικα hagen life glo 2x24 watt.τι λέτε? θα κάνω δουλειά?

μια χαρά είναι :D

περνα απο τον "καρχαρια" να τα δεις εχει 2 τετοια σε reef και δειχνει super :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...