nanos1990 25 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 εχουμε 10 μεχρι τωρα μικρα κ περιμενουμε................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSIK 25 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγω νονος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 εχουμε 10 μεχρι τωρα μικρα κ περιμενουμε................................. Η ΜΑΜΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ?????ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΟΥ ΤΥΧΗ ΤΝ ΕΒΑΛΑ Σ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ!!!!ΝΑ ΤΝ ΒΓΑΛΩ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 25 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 αν βρεις κερατοφυλλο, ριξε μπολικο να επιπλεει στην επιφανεια και βγαλτα απο τη γεννηστρα. αυτα ξερουν... θα κρυβονται εκει!!! τωρα για την μανα δεν ξερω αν τα κανει μεζε... να τα χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 δν εχω ουτε μπορω να βρω αυτες της μερες μεχρι την αλλα τριτη,τετταρτη που θα μου φερει ενα παιδι!!!τ αλλο να κανω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος