Andreas301 25 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Μερικές καινούργιες φωτογραφίες από εκείνο που στην προηγούμενη φωτογράφιση έμοιζε με κανάλι από Christmas moss. Τώρα η εκδοχή είναι πιο λιτή, μέσα έχω μόνο μία μεγάλη cryptocorine, λίγη Christmas moss στα ξύλα για τις γαρίδες και μια μικρή anubia ψηλά στο φίλτρο. Τα στίγματα που φαίνονται είναι από ψιλές φυσαλλίδες του CO2 (έβαλα διαχυτήρα αντί της σκάλας) αλλά και από φυσαλλίδες φωτοσύνθεσης από την κρυπτοκορίνα η οποία πραγματικά αν τη συγκρίνετε με τις προηγούμενες φωτογραφίες έγινε δέντρο ! ΟΛΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΔΩ Και μερικές με γαριδούλες του ενυδρείου με τον macro φακό (πρώτες απόπειρες) Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 25 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Απλα υπεροχο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 ενυπωσιακοτατο!!! μπραβο!!!! εχω μεινει με το στομα ανοιχτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Απλα υπεροχο !! Δάσκαλε θα τα καταφέρω με τον macro ?? Έχω δρόμο ακόμη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 25 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ομορφο μπραβο Αντρεα Υ.Γ Θελω και εγω Macro.. Y.Γ ΠΑΟ και τπτ αλλο...3-1 και ειναι μονο η αρχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 25 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Πανεμορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 25 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Δάσκαλε θα τα καταφέρω με τον macro ?? Έχω δρόμο ακόμη ..... Που ειναι ο δασκαλος που θελω κι εγω να ρωτησω κατι ????? Για να σοβαρευτουμε...το μυστικο με τον macro ειναι: ταχυτητα 1/200, f 11 και πανω (Οσο πιο κλειστο διαφραγμα τοσο καλυτερο DOF), πολυ φως ή πολυ καλο φλας. Πολυ καλες παντως για αρχη..εγω δεν μπορουσα να βγαλω τιποτα στην αρχη με τον μακρο ! εβγαιναν ολες θολες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίες φωτογραφίες ,όμορφο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #10 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Που ειναι ο δασκαλος που θελω κι εγω να ρωτησω κατι ????? Για να σοβαρευτουμε...το μυστικο με τον macro ειναι: ταχυτητα 1/200, f 11 και πανω (Οσο πιο κλειστο διαφραγμα τοσο καλυτερο DOF), πολυ φως ή πολυ καλο φλας. Πολυ καλες παντως για αρχη..εγω δεν μπορουσα να βγαλω τιποτα στην αρχη με τον μακρο ! εβγαιναν ολες θολες !! Δάσκαλος και επιμένω (η σεμνότητα πάντα αμείβεται αλλά να λέμε και μερικές φορές τα πράματα όπως είναι). Ευχαριστώ για τα τips θα τα εφαρμόσω άμεσα. Όσο για την έλλειψη θολότητας, δούλεψε το τρίποδο όσο μπορούσε. Τελικά πήρα τον 60άρη της ΝΙΚΟΝ (αμέσως μετά το post μου στις γαρίδες σου.... όπως βλέπεις δεν έκανα πλάκα !!! ) Ευχαριστώ τους φίλους για τα σχόλια. Κώστα ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ macro ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ομορφο,ειδικα η κρυπτοκορινα που εχει οργιασει...ολα τα λεφτα! Οσο για τις φωτο...φερε την καμερα μαζι σου.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 μονο που πρεπει να τις ανεβαζεις σε 800Χ600 για ανοιγουν την οθονη και για να διαβασουμε τα ποστ πρεπει να κουναμε την μπαρα απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #13 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 μονο που πρεπει να τις ανεβαζεις σε 800Χ600 για ανοιγουν την οθονη και για να διαβασουμε τα ποστ πρεπει να κουναμε την μπαρα απο κατω Έχεις δίκιο. ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ όμορφο το ενυδρείο, όμορφες και οι φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δίκιο. ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ !!!!! Εγω εχω, αλλοι οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 27 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τα τips θα τα εφαρμόσω άμεσα. Όσο για την έλλειψη θολότητας, δούλεψε το τρίποδο όσο μπορούσε. Τελικά πήρα τον 60άρη της ΝΙΚΟΝ (αμέσως μετά το post μου στις γαρίδες σου.... όπως βλέπεις δεν έκανα πλάκα !!! ) Πωωω, πηρες εργαλειο Αντρεα !!! Ο 60αρης ειναι κορυφη για κοντινα. Μολις τον μαθεις θα κανεις θαυματα. Με γεια λοιπον και καλο shooting ! Τωρα θα δεις οτι ενα (ισως και 2) εξωτερικα φλας ειναι must για τις macro. Εγω τα εσκασα και πηρα το SB 600. Μεγαλη διαφορα στο αποτελεσμα αλλα χρειαζομαι και αλλο ενα SB 900 για master που να ενεργοποιει ασυρματα το SB 600. Moνο τοτε θα βγουν εκεινες οι απιστευτες επαγγελματικες macro οπου φαινονται τα παντα οξυτατα και χωρις σκιες και θορυβο. Επισης ενα μεγενθυντικο converter 1:1 θα σου κανει εκπληκτικη μεγενθυνση. Αν θες γραψου και στο APF οπου θα μαθεις πολλα και θα δεις υπεροχες ενυδρειακες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #17 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Πωωω, πηρες εργαλειο Αντρεα !!! Ο 60αρης ειναι κορυφη για κοντινα. Μολις τον μαθεις θα κανεις θαυματα. Με γεια λοιπον και καλο shooting ! Τωρα θα δεις οτι ενα (ισως και 2) εξωτερικα φλας ειναι must για τις macro. Εγω τα εσκασα και πηρα το SB 600. Μεγαλη διαφορα στο αποτελεσμα αλλα χρειαζομαι και αλλο ενα SB 900 για master που να ενεργοποιει ασυρματα το SB 600. Moνο τοτε θα βγουν εκεινες οι απιστευτες επαγγελματικες macro οπου φαινονται τα παντα οξυτατα και χωρις σκιες και θορυβο. Επισης ενα μεγενθυντικο converter 1:1 θα σου κανει εκπληκτικη μεγενθυνση. Αν θες γραψου και στο APF οπου θα μαθεις πολλα και θα δεις υπεροχες ενυδρειακες φωτογραφιες. Αλέξανδρε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. Θα γραφτώ και στο forum. Πάλι σε έξοδα με βλέπω Μεγεθυντικό converter ποιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 27 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Αντρέα πολύ όμορφο ενυδρείο, που δύσκολα κρύβει την φροντίδα του χομπίστα που το χαίρεται, με προσεγμένες διαβαθμίσεις φωτισμού και υγιή φυτά. Σκόρπια σε όλο το πλάτος ενδιαφέροντα σημεία και κρυψώνες που αφήνουν περιθώριο στην φαντασία. Ένα μαργαριτάρι σε γυάλινο όστρακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #19 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Αντρέα πολύ όμορφο ενυδρείο, που δύσκολα κρύβει την φροντίδα του χομπίστα που το χαίρεται, με προσεγμένες διαβαθμίσεις φωτισμού και υγιή φυτά. Σκόρπια σε όλο το πλάτος ενδιαφέροντα σημεία και κρυψώνες που αφήνουν περιθώριο στην φαντασία. Ένα μαργαριτάρι σε γυάλινο όστρακο. Αλέξανδρε ευχαριστώ για τα ποιητικά σου (κυριολεκτικά) σχόλια. Ίσως τα πούμε κι από κοντά με καμιά ευκαιρία μια και συντοπίτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζ.Χ 27 Φεβρουαρίου 2010 #20 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο Ανδρεα,πολυ καλες η φωτογραφιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Φεβρουαρίου 2010 #21 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ομορφες εικονες! αν και μου αρεσε περισσοτερο το καναλι με τη moss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #22 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο Ανδρεα,πολυ καλες η φωτογραφιες.. Χρήστο ευχαριστώ. Έχω δρόμο ακόμη. Ξέρεις ότι μαζί με τον Αλέξανδρο εσείς με παρασύρατε στον κατήφορο ! πολυ ομορφες εικονες!αν και μου αρεσε περισσοτερο το καναλι με τη moss... sotos21, νάσαι καλά, ωραίο ήταν πραγματικά το στήσιμο με το τούνελ της moss και με πολύ κόπο, αλλά από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα τη συνεχή φροντίδα αλλά και τη μούργα που συνεχώς έβγαινε από τα ριζικά της και αιωρούνταν στο ενυδρείο. Το φυτεμένο είναι ένα εγχείρημα ατελείωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 15 Μαίου 2010 Author #23 Share 15 Μαίου 2010 (edited) Σας παρουσιάζω νέες φωτογραφίες, έχουν προστεθεί ρίζες red moorwood πριν από ένα περίπου ένα μήνα τις οποίες έψαχνα πολύ καιρό και ένα κοπάδι (11 άτομα) Hyphessobrycon amandae (ember tetra) που επίσης έψαχνα από καιρό. Έτσι, τώρα το ενυδρείο έχει απομεινάρια από παλιά κοπάδια tetra (neon, ροδόστομους) το hatchet και το κοπάδι με διάφορα corydoras, zebra snails και anentome helena και έναν μαθουσάλα CAE. Edit: Ξέχασα! και γαρίδες ! Όλες οι φωτογραφίες εδώ Ορίστε και τα links Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 15 Μαίου 2010 #24 Share 15 Μαίου 2010 Πολυ ωραια δουλεια φιλε!! Μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Μαίου 2010 #25 Share 15 Μαίου 2010 Πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος