venom 19 Ιουλίου 2008 #26 Share 19 Ιουλίου 2008 http://www.fishbase.gr/Summary/SpeciesSumm...mp;lang=English thanks mate!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 19 Ιουλίου 2008 #27 Share 19 Ιουλίου 2008 Eχει εξαφανιστει πλεον απο τις θαλασσες μας ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Ιουλίου 2008 #28 Share 19 Ιουλίου 2008 Eχει εξαφανιστει πλεον απο τις θαλασσες μας ετσι? Το αντιθετο νομιζω. Ενας φιλος εχει βγαλει με εγγελεζικο μεχρι και στο πασαλιμανι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιουλίου 2008 #29 Share 19 Ιουλίου 2008 Υπαρχουν παντου και σε αφθονια μαλιστα.Ευθυνονται και για πολλα αποτυχημενα ψαρεματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Ιουλίου 2008 #30 Share 20 Ιουλίου 2008 Ναι ε? Καιρο εχω να δω!δηλαδη υπαρχουν ακομα και τα μεγαλα?η μενουν σε μικρο μεγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apogeorge 28 Ιουλίου 2008 #31 Share 28 Ιουλίου 2008 Δεν έχω ακόμη πληροφορίες για το κοράλλι. Μόλις έχω, θα σας ενημερώσω άμεσα. Σπάθες, υπάρχουν παντού στον Σαρωνικό, αλλά κυρίως σε πολύ βαθειά νερά σε λασπώδεις βυθούς, όπως κοντά στην Κινέτα. Πιό ενδιαφέρουσες είναι οι πανέμορφες κορδέλλες (cepola rubescens), αλλά έχω δει μόνο μία φορά στα ρηχά, στην πλαζ της Βάρκιζας και το χειρότερο, δεν κατάφερα να την πιάσω! Σπάθες πιάνουν σπάνια οι τράτες. Κορδέλλες, πολύ συχνά, αλλά καμία δεν μου έχει επιβιώσει από αυτές των τρατών ποτέ. Γενικά νομίζω ότι τα ψάρια με φιδίσιο σχήμα που ταλαιπωρούνται κατά την αλίευσή τους, είναι πολύ ευαίσθητα και δεν επιβιώνουν με τίποτα. Παρεμπιπτόντως, μήπως έχει δει κανένας κορδέλλα στα ρηχά; και που; ΥΓ: Αν κατέβω Καστελλόριζο θα σας πω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα! Α, μόλις έχω χρόνο θα σας δείξω και κάτι... φωτογραφιούλες από λεσσεψιανούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος