vag0s 25 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 1)Η μια εχει σχεδον τελειωσει..! Εχουν μπει μεσα ελληνικα φυτα,πλατανοφυλλα,κισσος,pistia,moss.. και ενα χρυσοψαρο που το ειχα σε μια μικροτερη.Εχω βαλει επισης στρωμμενο siporax! Στην καινουργια γλαστρα βρισκεται το ψαρι 2 μερες! 2)Την δευτερη δεν την εχω αρχισει ακομα.. και εδω θελω να με βοηθεσετε κιολας....!! Θα ειναι μια ζαρντινιερα.110 λιτρα καθαρα.Εκει θα βαλω white cloud mountain minnow.. Λογικα και φιλτρο και θερμοστατη(για διπλαδια λιτρα σκεφτομαι για να πιασει) Επισης ψηνομαι να την χωρισω με μια σιτα ωστε να βαλω απο την μια τα minnow οπως ειπα και απο την αλλη εναν μονομαχο...Απο την μια ξυλα και φυλλα catappa και απο την αλλη φουλ στα φυτα.. Το μονο <<προβλημα>> θα ειναι οτι η κιτρινιλα θα υπαρχει και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν με πειραζει τοσο.. Αν ειχα ενυδρειο θα το εκανα εκει αλλα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.. Ξεχασα να πω οτι θα υπαρχει και κατι απο πανω σαν καπακι ωστε να μην μαζεψω τον μονομαχο απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 siporax χωρίς κυκλοφορία απόδοση=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 (edited) siporax χωρίς κυκλοφορία απόδοση=0 To φανταστηκα οτι καποιος θα το πει αυτο Γιατι δεν εχω δει αμμωνια ομως ρε Γιωργο; *edit* Για να μην μπερδευτουμε εννοω οτι δεν εχω δει αμμωνια στην προηγουμενη που την ειχα για κανα μηνα με το ιδιο ψαρι μεσα και το ιδιο υλικο.. Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2010 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Μια πρώτη παρατήρηση είναι οτι το ψάρι βρίσκεται μέσα για 2 μέρες μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 To φανταστηκα οτι καποιος θα το πει αυτο Γιατι δεν εχω δει αμμωνια ομως ρε Γιωργο; *edit* Για να μην μπερδευτουμε εννοω οτι δεν εχω δει αμμωνια στην προηγουμενη που την ειχα για κανα μηνα με το ιδιο ψαρι μεσα και το ιδιο υλικο.. Μια πρώτη παρατήρηση είναι οτι το ψάρι βρίσκεται μέσα για 2 μέρες μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 26 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 ομορφη η λιμνη φιλαρακοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Τελικα απο την μικροτερη μερια θα μπουν red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 27 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Πλεγμα εβαλες για να το χωρισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Πλεγμα εβαλες για να το χωρισεις? Σιτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Σιτα! Τι σιτα και απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 27 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Καλό φαίνεται αλλά η σήτα μπορεί να σου βουλώσει στο μέλλον και να μην έχεις καλή κυκλοφορία!!! Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2010 - Vogias Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #12 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι σιτα και απο που? Πλαστικη δεν ξερω απο που Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #13 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Θα μεινει με τον ανθρακα για λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Θα μεινει με τον ανθρακα για λιγο ελα ρε καλο θα γινει...αυριο απο κοντα θα την δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #15 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 ελα ρε καλο θα γινει...αυριο απο κοντα θα την δω Ωραιος ελα γιατι θελω αρκετη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 27 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 ωραίος Βάγγο! καλή αρχή! υγ. ωραίο το "ντύσιμο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 27 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Περημενουμε την ΑΣΙΑ να σκασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 27 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραια !!αντε καλη επιτυχια!! ρε παιδια μια ερωτηση...αν παει κανεις προς ικεα μπορει να μου στειλει ενα πμ να του δωσω να μου παρει μια των 140 λιτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραια !!αντε καλη επιτυχια!! ρε παιδια μια ερωτηση...αν παει κανεις προς ικεα μπορει να μου στειλει ενα πμ να του δωσω να μου παρει μια των 140 λιτρων οφ τοπικ... Ρε Μιχαλακη.... 10 λεπτα απο τον Πειραια ειναι το ΙΚΕΑ. Παρε ενα λεωφορειο και πηγαινε!! Ειναι καθε μερα ανοιχτα απο τις 10 μεχρι τις 9!! Και το σαββατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 28 Φεβρουαρίου 2010 #20 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 ζητω συγνωμη βαγγο για τα ακυρα... που ακριβως ειναι??(σορι εε τελευταιο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #21 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 ζητω συγνωμη βαγγο για τα ακυρα... που ακριβως ειναι??(σορι εε τελευταιο...) ΠΜ στειλτου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 28 Φεβρουαρίου 2010 #22 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 οκ για πες τωρα τελικα τι θα βαλεις μεσα στην γλαστρολιμνη?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #23 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 οκ για πες τωρα τελικα τι θα βαλεις μεσα στην γλαστρολιμνη?> Εχω ηδη βαλει 11 white cloud και θα αφησω τον βυθο να στρωσει καλα για να μπουν red cherry. Eχει τελειωσει το στησιμο απλα δεν εχω μπαταριες στην ψηφιακη. Τραβηξε ο σωτος κατι φωτογραφιες,ας περιμενουμε μηπως βαλει αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Φεβρουαρίου 2010 #24 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Εχω ηδη βαλει 11 white cloud και θα αφησω τον βυθο να στρωσει καλα για να μπουν red cherry. Eχει τελειωσει το στησιμο απλα δεν εχω μπαταριες στην ψηφιακη. Τραβηξε ο σωτος κατι φωτογραφιες,ας περιμενουμε μηπως βαλει αυτος Απο φιλτρανση?? Απο θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #25 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Απο φιλτρανση?? Απο θερμοκρασιες? Κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος