dimitrisjd 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #26 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Και βεβαια θα σε φωναξω!!!Εσενα και τους ξυλουργους για φραπεδια μπροστα στο αριστουργημα!!!!! Ok !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 27 Φεβρουαρίου 2010 #27 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Η τελφτεα φοτο ειναι καινουργια! παντος φενονται σοστες η κρηπσονες που εφτιαχες.εκει που θα κρηβονται οι θηλικηες εκει θα βαλης της και της σπηλιες οταν ειναι ετιμα τα αρσενηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #28 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Η τελφτεα φοτο ειναι καινουργια! παντος φενονται σοστες η κρηπσονες που εφτιαχες.εκει που θα κρηβονται οι θηλικηες εκει θα βαλης της και της σπηλιες οταν ειναι ετιμα τα αρσενηκα Thanx Tonyel! Τι φωλιές λες να βάλω αργότερα ; Απο σχιστόλιθο ; Έβαλα και μία καρύδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 24 Μαρτίου 2010 Author #29 Share 24 Μαρτίου 2010 Ενα update του set up μου... πρόσθεσα μερικές πέτρες ακόμα (θα μπούν κ άλλες...) 3 εχινόδορους, 12 Cory , 3 pleco Sp 3 μικρά, 2 σκαλάρια που τα είχα στο προηγούμενο ενυδρείο μου, αν μου παρουσιάσουν προβλήματα θα τα δώσω... και βλέπουμε.... Υ.Γ. Έχω ήδη δυο γέννες σε εξέλιξη μία απο τα Cory και μια απο τα Apple snails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Μαρτίου 2010 #30 Share 24 Μαρτίου 2010 Εξελίσσεται πολύ ωραίο ο στήσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 24 Μαρτίου 2010 #31 Share 24 Μαρτίου 2010 πολυ ομορφο!!! μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 24 Μαρτίου 2010 Author #32 Share 24 Μαρτίου 2010 Εξελίσσεται πολύ ωραίο ο στήσιμο! Thanx φίλε το προσπαθώ οσο μπορώ!!! Σ'ευχαριστώ chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk 24 Μαρτίου 2010 #33 Share 24 Μαρτίου 2010 είναι όλα τα λεφτά μπράβο φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 27 Μαρτίου 2010 #34 Share 27 Μαρτίου 2010 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος