giapanos 24 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες καλημέρα . Θα ήθελα να μάθω , από όποιον έχει την διάθεση , ποιά τροφή θεωρείτε την καλύτερη για labidochromis yellow και cyrtocara moorii . Έχω τέσσερα από το κάθε είδος σε 360lt γύρω στα 5cm μήκος . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα φίλε μου!Εγω τα ταίζω -Cichlid Excel Hikari -Super Vegie OmegaOne -Cichlid pellets OmegaOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 και γενικως μπολικη πρασιναδα και σπιρουλινα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 24 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Οcean nutrition spirulina flakes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 και γενικως μπολικη πρασιναδα και σπιρουλινα...... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε κολλησει ετσι με τα λαμπιντο και την πρασιναδα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να προτείνω για κατεψυγμένα mysis ,cyclops ή krill.Επίσης ενα ωραίο shrimp mix διάβασε εδώ σπό την δημοσιεύση 20 και συνέχισε, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=181992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος