Husky_Jim 24 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ οι πρώτες φωτό από την κοπή....Θα ακολουθήσουν και άλλα πόστ με καλύτερες, οι οποίες 'ψήνονται'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Φεβρουαρίου 2010 Author #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ υλικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο παιδιά όμορφα και άρτια οργανωμένα να είστε καλά...και του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο παιδιά όμορφα και άρτια οργανωμένα να είστε καλά...και του χρόνου. Εσύ που ήσουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 25 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο ρε παιδια! Υ.Γ. Η πιτα που μας εφτιαξε ο Αντωνης,ηταν πιο νοστιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Εσύ που ήσουν??? Nίκο όσο και να σου φανεί περίεργο παρόλο που είμαι απίστευτα κοινωνικός είμαι και πολύ ντροπαλός και όλο λέω να έρθω και όλο τελευταία στιγμή το αναβάλλω που θα μου πάει όμως κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω και απο κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Nίκο όσο και να σου φανεί περίεργο παρόλο που είμαι απίστευτα κοινωνικός είμαι και πολύ ντροπαλός και όλο λέω να έρθω και όλο τελευταία στιγμή το αναβάλλω που θα μου πάει όμως κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω και απο κοντά Στην επομενη... θα συναντηθουμε να παμε μαζι.... Υ.Γ. Μη ρωτησεις τι εκανα εγω στην πρωτη μου..... Ντρεπομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Στην επομενη... θα συναντηθουμε να παμε μαζι.... Υ.Γ. Μη ρωτησεις τι εκανα εγω στην πρωτη μου..... Ντρεπομαι.... Να πω;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Να πω;;;;;;;; Σου εχει μεινει κι εσενα αξεχαστη.... ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Είμαστε όλο αυτιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Είμαστε όλο αυτιά! Αυτια ναι.... αν και περισσοτερο ματια χρειαζονται τωρα.... και καποιοι.... δεν ειναι ολοι ματια... Εγω ΔΕΝ λεω τπτ.... δε θα ειναι αντικειμενικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Αυτια ναι.... αν και περισσοτερο ματια χρειαζονται τωρα.... και καποιοι.... δεν ειναι ολοι ματια... Εγω ΔΕΝ λεω τπτ.... δε θα ειναι αντικειμενικο!!! Για ποια συναντηση λες Νιkoloutso...Για εκεινη του καλοκαιριου που εισουν εκει γυρω..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Για ποια συναντηση λες Νιkoloutso...Για εκεινη του καλοκαιριου που εισουν εκει γυρω..??? ....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Πές μου ότι ήσουν σε διπλανό τραπέζι και το έπαιζες άσχετος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 26 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Νίκο η συνάντηση του Ιουλίου ήταν η πρώτη σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Πές μου ότι ήσουν σε διπλανό τραπέζι και το έπαιζες άσχετος... Ναι.... Νίκο η συνάντηση του Ιουλίου ήταν η πρώτη σου??? Ναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 26 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι.... Ναι.... Και μένα η πρώτη μου τότε ήταν :thaman: !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Nικο...Πες την αληθεια...Ακου εκει το επαιζε ασχετος,Ο ΑΣΧΕΤΟΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Φεβρουαρίου 2010 #20 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Nικο...Πες την αληθεια...Ακου εκει το επαιζε ασχετος,Ο ΑΣΧΕΤΟΣ... Εσυ δε θυμαμαι να ησουν εκει..... μικρε μαλλια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Φεβρουαρίου 2010 #21 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Εσυ δε θυμαμαι να ησουν εκει..... μικρε μαλλια!!! Ειμουν σε ολες τις καλοκαιρινες... Και αν θυμασε μου ειχες πει να σου φερω και κερατοφυλλο το οποιο ποτε δεν μου ζητησες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2010 #22 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Πές μου ότι ήσουν σε διπλανό τραπέζι και το έπαιζες άσχετος... Ναι Καθομασταν εξω (λογω καλοκαιριου) στο τερμα-βαθος του μαγαζιου ως συνηθως. Ειχαμε ενωσει τα τραπεζια σε ενα μεγαλο και ειχαμε γινει μια μεγαλη παρεα. Κοντα μας υπηρχε μονο ενας τυπος 2Χ2 που καθοταν παραμερα και ειχε τεντωσει τις αυταρες του να ακουει τι λεμε. Λεω απο μεσα μου "αυτος αποκλειεται να περιμενει γκ...να και να καθεται διπλα στο χαμο που μιλαγαμε για ψαρια ενυδρεια κλπ" Του λεω "ηρθες για τον ψαροκαφε του ΑΖ" "Ναι" μου λεει νροπαλα. "Ελα ρε κατσε μαζι μας" του λεω. Που να'ξερα τι μ.... εκανα φωναζοντας αυτο το "ντροπαλο" παιδακι στην παρεα μας. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=240871 5η σειρα τερμα δεξια δυο φωτο με τον "ντροπαλο" Γκρισινο. Και κατω κατω η 4η φωτο Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Φεβρουαρίου 2010 #23 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Δέν υπάρχεις ρε nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Φεβρουαρίου 2010 #24 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι Καθομασταν εξω (λογω καλοκαιριου) στο τερμα-βαθος του μαγαζιου ως συνηθως. Ειχαμε ενωσει τα τραπεζια σε ενα μεγαλο και ειχαμε γινει μια μεγαλη παρεα. Κοντα μας υπηρχε μονο ενας τυπος 2Χ2 που καθοταν παραμερα και ειχε τεντωσει τις αυταρες του να ακουει τι λεμε. Λεω απο μεσα μου "αυτος αποκλειεται να περιμενει γκ...να και να καθεται διπλα στο χαμο που μιλαγαμε για ψαρια ενυδρεια κλπ" Του λεω "ηρθες για τον ψαροκαφε του ΑΖ" "Ναι" μου λεει νροπαλα. "Ελα ρε κατσε μαζι μας" του λεω. Που να'ξερα τι μ.... εκανα φωναζοντας αυτο το "ντροπαλο" παιδακι στην παρεα μας. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=240871 5η σειρα τερμα δεξια δυο φωτο με τον "ντροπαλο" Γκρισινο. Και κατω κατω η 4η φωτο αυτο ηταν το μοναδικο κριτηριο? ρε τι ωραια περνατε το καλοκαιρι εξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2010 #25 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ηταν το μοναδικο κριτηριο? ο Λουτσο ειναι σιγανοπαπαδια, να τον προσεχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος