σιαμεζος 23 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, ταΐζει κανείς τις κιχλιδες του με Ocean Nutrition Formula One ?http://www.petmountain.com/link_image/product/standard/506233.jpg ή γενικά με κάποιο φαγητό για ψάρια θαλασσινού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 23 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Ναι εγώ τους δίσκους μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 23 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω τους δικους μου. Παρε και την prime reef και την σπιρουλινα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 23 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω ταίζω την prime reef και ειναι πολυ καλη τροφη αλλα εχει υψηλα επιπεδα πρωτεινης και δεν πρεπει να την ταιζεις πανω απο 2 με 3 φορες την βδομαδα αυτο ειδα εγω τουλαχιστον απο την δικη μου εμπειρια σε αγριους δισκους τωρα για τα ψαρια σου δεν ξερω αλλα γνωμη μου προσοχη στην ποσοτητα και την συχνοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος